Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Banda de alergare în apartament este o investiție bună!

Banda de alergare în apartament este o investiție bună!

Cine dorește să se mențină în formă va găsi întotdeauna o cale de a face mișcare și nici o pandemie nu-l va ține în loc.

Banda de alergare în apartament este o investiție bună!
de Georgiana Adam    |    29 Mar 2021   •   07:00

Anul 2021 vine cu surprize plăcute de la technogym.com, deoarece liderul în domeniul echipamentelor de fitness aduce banda de alergare mai aproape de toți cei care iubesc sportul într-un format nou și inteligent. Produsul Technogym MyRun este antrenorul personal electronic care se ocupă de alergători de la A la Z, indicându-le toate valorile necesare pentru a se monitoriza în mod profesional!

Rezultatul a peste 30 de ani de cercetare, benzile de alergare Technogym oferă cea mai bună biomecanică disponibilă pentru un antrenament confortabil și în siguranță. Datorită conectivității lor, antrenamentul devine mai eficient, mai captivant și mai distractiv decât oricând. Banda de alergare Technogym este o investiție reală atât din punct de vedere al sănătății, putând fi folosită atât pentru uz profesional, cât și pentru uz casnic. Datorită fiabilității extreme, valoarea ei se păstrează chiar și după o perioadă mai lungă de timp. Banda de alergat este un lucru obligatoriu pentru clubul dvs., sala de sport de acasă, indiferent dacă este vorba de slăbit sau pentru alte obiective de fitness.

Acasă sau în sala de gimnastică, în grup sau singuri, benzile Technogym de alergare profesionale sunt instrumentul perfect pentru a crea experiențe reale, oferind stimulul maxim atât corpului cât și minții.

Atunci când spațiul disponibil prezintă limite asupra dimensiunii benzii de alergat, de exemplu un apartament mic sau o cameră, este esențial să optimizăm acest spațiu. Technogym MyRun oferă cel mai bun raport între suprafața de rulare și amprentă, astfel încât să vă puteți antrena confortabil, chiar și în spații înguste. Compactă, silențioasă, dar puternică, este potrivită atât pentru mersul pe jos, simplu sau în pantă, cât și pentru alergare, cu o viteza maximă de 20 km / h și o înclinare de până la 12%. De asemenea, se poate conecta la tabletă pentru a relua alergarea înregistrată în aer liber sau pentru a îndeplini noi obiective. Technogym MyRun oferă posibilitatea de monitorizare a antrenamentelor de interior și vă permite să le distribuiți prin Strava. În plus, le puteți rula în medii virtuale cu participanți din întreaga lume prin integrarea cu Zwift.

Banda Run Personal răspunde nevoilor celor care necesită performanță profesională, dar își doresc și un design unic și atemporal. Aspectul ei cu siguranță nu trece neobservat, datorită formelor proiectate de prestigiosul arhitect de talie mondială Antonio Citterio și a prețioaselor sale reflexii metalice. Interfața tactilă de 19" vă permite sa navigati pe internet, să vizionați filme și seriale pe Netflix, sa fiți la curent cu ultimele știri, să navigați pe rețelele dvs. sociale și multe altele. În plus, conține multe programe de instruire complet ghidate pentru a îndeplini atât nevoile începătorilor, cât și pe cele ale sportivilor pasionați. Senzorii tactili, situați pe manerul frontal al benzii de alergare, vă permit să vă monitorizați ritmul cardiac și să vă maximizați antrenamentul.

Unul dintre marile beneficii, atunci când vine vorba de alergarea pe o banda de alergat, este ca reduce impactul mult mai bine decât alergarea pe stradă sau pe alte suprafețe exterioare. De fiecare data cand faceți un pas în timp ce alergați pe trotuar sau pe alte suprafețe uniforme și dure, picioarele suportă un impact mare, mai ales atunci când alergați repede.

În cele din urmă, acest lucru poate provoca probleme ale gleznelor, genunchilor și spatelui. Aceste probleme pot deveni severe și pot provoca complicații osoase pe măsură ce îmbătrânim.

O bandă de alergat este excelentă în acest fel, deoarece are o suprafață relativ moale pe care să funcționeze, fără a mai menționa versiunea modernă, care vine și cu o anumită absorbție a șocurilor. Asta înseamnă că șocul asupra articulațiilor este unul cu un impact mai redus. De asemenea, banda de alergat oferă o platformă care rulează uniform și care nu îți face surprize, o suprafață fiabilă care nu vă va provoca dureri articulare sau alte neplăceri.

Cei care doresc să beneficieze de o banda de alergat performantă o pot comanda de pe site-ul technogym.com!

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close