Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Bazine foarte moderne pentru cursuri înot în București

Bazine foarte moderne pentru cursuri înot în București

Atack Team este o echipă de înotători profesioniști care organizează cursuri de înot în București pentru copii și pentru adulți.

 Bazine foarte moderne pentru cursuri înot în București
de Georgiana Adam    |    06 Sep 2021   •   15:39

Dacă o să studiați cu atenție toate informațiile postate pe site-ul Inot-sport.ro o să descoperiți toate tipurile de servicii pe care această echipă vi le pune la dispoziție. Este vorba despre antrenori cu foarte multă experiență în domeniul sporturilor nautice, foști sportivi de performanță.

Puteți solicita ajutorul lor dacă doriți să învățați să înotați, dacă doriți să practicați înotul ca sport de performanță, etc.

Locațiile moderne din București unde puteți înota

Atack Team a reușit o performanță deosebită! Este vorba despre încheierea unor contracte de colaborare cu trei bazine foarte moderne din capitala țării. Este vorba despre bazine ultra moderne, semiolimpice cu foarte multe dotări moderne și recent amenajate. În toate cele 3 locațiile condițiile de igienă sunt strict respectate, mai ales pentru situația actuală.

Persoanele care domiciliază în sectorul 4 sau în apropierea acestuia, pot urma cursuri de înot în bazin inot Sector 4 . Este vorba bineînțeles de bazinul de înot al Școlii nr.190. Aceste cursuri sunt oferite pentru copiii care învață la această școală precum și pentru copii care învață la alte școli din București. Unele dintre ele sunt GRATUITE!!

Antrenorii profesioniști organizează în bazinul inot din Berceni cursuri de înot pentru copii, cursuri de înot pentru adulți, cursuri de polo și natație, înot de agrement, cursuri cu antrenor personal, etc.

Oferta este foarte variată și se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Dacă vă este teamă de apă și dacă nu ați reușit până acum să rezolvați această problemă, puteți apela cu încredere la un antrenor personal din echipa Atack Team. Aveți șanse foarte mari să depășiți această situație dificilă repede, după părerea noastră!

Bazinul de înot al Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”

Este un alt bazin de înot foarte modern din București, foarte bine dotat și foarte bine întreținut. Este vorba despre un bazin de înot care are o lungime de 25 de metri, lățimea este de 15 metri și sunt 6 culoare de înot. Apa este încălzită ca și plaja. Este filtrată și curățată continuu. Există vestiare foarte moderne și bine dotate.

Aici se organizează aproape toate tipurile de cursuri de înot. Va fi nevoie să contactați în mod direct un reprezentant al echipei Atack Team, la unul din numerele de telefon postate pe site-ul de prezentare, pentru a afla programul grupelor și datele la care au loc cursurile.

Este important să rețineți faptul că în anumite locații din București se organizează și cursuri de gimnastică acvatică Aqua Gym. De asemenea, sunt disponibile și cursuri de recuperare pentru persoanele care au deficite motorii ce pot fi recuperate.

Sunt posibile și cursuri de înot în alte zone ale capitalei: bazinul Olimpia de pe Șoseaua Iancului, bazinul Steaua din B-dul Ghencea și bazinul Dinamo situat pe Șoseaua Stefan cel Mare.

Dacă luăm în considerare avantajele pe care le au persoanele care practică acest sport, este foarte recomandat să acordați mai multă atenție acestei metode de relaxare. Locurile în care puteți înota acum sunt foarte elegante și moderne. Locațiile cu care firma a încheiat contracte sunt în zone diferite ale Bucureștiului, deci este ușor de ajuns oriunde ați locui. Solicitați mai multe informații și oferta de prețuri!   

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close