Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Blănuri naturale pe care să le porți sezonul acesta

Blănuri naturale pe care să le porți sezonul acesta

Garderoba ta are nevoie de o actualizare pentru sezonul de iarnă? Cele mai bune alegeri rămân hainele de blană pentru că sunt confortabile și oferă o bună izolație termică.

Blănuri naturale pe care să le porți sezonul acesta
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Noi 2023   •   15:49

În plus, sunt elegante, versatile și perfecte pentru a ieși în evidență. Dacă îți place să te exprimi prin intermediul pieselor vestimentare, blănurile naturale reprezintă exact ce ai nevoie.

Totuși, există câteva aspecte pe care trebuie să le iei în considerare dacă vrei să arăți bine în sezonul toamnă iarnă 2023. Descoperă tot ce trebuie să știi în rândurile de mai jos.

Tendințe toamnă-iarnă 2023

Orice fashionistă care se respectă știe cât de important este să fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea modei. Tendințele se schimbă de la un sezon la altul, însă, dacă vrei să atragi toate privirile trebuie să te conformezi noutăților. Nu trebuie să uiți de amprenta personală pentru că doar așa poți crea ținute unicate.

Vrei să investești în haine de blana? Iată care sunt cele mai noi direcții în industria modei:

  • Nuanțele de gri și maro inspiră feminitate, maturitate și senzualitate - 3 elemente esențiale unui look desăvârșit. Adoptă-le în aparițiile tale dacă vrei să obții echilibru vizual și versatilitate estetică.
  • Moda anilor 50 revine în tendințe - Dacă ești o fire boemă și romantică, nu ezita să adopți un aspect retro. Alege fustele în formă de A și blănurile naturale simpliste, care să-ți marcheze armonios talia.
  • Colorează-ți ținutele cu imprimeuri diverse - Bulinele sau detaliile inspirate din peisagistică se numără printre cele mai populare opțiuni. Integrează blana naturală într-o apariție mai opulentă, care să mixeze țesături fine și accesorii din abundență. Ai grijă totuși, e o linie foarte fină între stilul maximalist și kitsch.

Ce blănuri să porți sezonul acesta

Ești în căutarea unor blănuri naturale sofisticate și potrivite personalității tale? Nu e așa greu să iei o decizie - iată doar câteva opțiuni indicate:

  • Haină din blană de miel - Perfectă pentru zilele în care temperaturile scad cu mult sub 0 grade Celsius. Sunt pufoase și confortabile, dar și foarte practice din punct de vedere al designului general. Dacă vrei să impresionezi și implicit să aduci o pată de culoare atmosferei mohorâte de iarnă, nu ezita să optezi pentru nuanțe intense.
  • Jachetă din blană de nurcă - O variantă care subliniază eleganța la superlativ.  Poate fi purtată atât la ocazii speciale, cât și combinații streetstyle. Are un aspect minimalist, dar de impact.
  • Palton din blană reversibil - Ce-ai zice dacă ai investi într-o piesă vestimentară pe care o poți asorta mai multor apariții? Optează pentru un palton cu două fețe dacă îți place să jonglezi cu stiluri diverse. Nu uita de tendințele în materie de culori - griul și maroul sunt la mare căutare. Însă, poți avea în vedere și nuanțele de verde, portocaliu sau roșu.

Cum asortezi o blană naturală

Nu știi cum să asortezi haine blană 2023? Iată câteva sfaturi care îți pot fi de folos:

  • Haina de blană se potrivește în contexte diverse. Poate fi asortată atât cu jeanși, cât și cu rochii elegante. Însă, ține cont de trăsăturile corpului, dar și de felul în care arată blana în combinație cu celelalte elemente.
  • Ai grijă la cromatică. Dacă vrei să creezi contraste interesante, poți asorta o haina închisă la culoare cu un outfit neutru. Însă, nuanțele ar trebui să se completeze armonios.
  • Ia în considerare forma hainei și cum se potrivește cu silueta și cu hainele pe care le porți. O blană cu un croi simplu poate completa o ținută complexă, în timp ce o blană voluminoasă poate fi pusă în evidență într-un ansamblu simplu.

Alege o haină de blană pentru un look autentic și mereu în pas cu tendințele!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close