Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cadouri cool pentru femei cool din viața ta

Cadouri cool pentru femei cool din viața ta

Există oare cineva în lumea asta mare care să nu aibă cel puțin o persoană pe care o consideră cool în viața sa? Fie că vorbim despre mame - ele sunt definiția a ce e mai cool pe lumea; sau de prietene sau colege de birou. Sigur există cel puțin una în viața ta.

Cadouri cool pentru femei cool din viața ta
de Georgiana Adam    |    15 Mar 2021   •   20:22

Iar când vine vorba despre cadouri, aici nu ai cum să dai greș niciodată. Fie că ești tipul de persoană căreia îi place să facă multe cadouri sau să primească, ai ajuns unde trebuie: pentru că azi îți vorbim despre cadouri cool pentru femei cool din viața ta. Aici poți fi chiar tu, sau o persoană dragă ție.

La Indira găsești cele mai faine cadouri pe care să le faci fără vreo ocazie specială. Pentru că bijuteriile nu mai sunt doar pentru ocazii excepționale, ci de zi cu zi. Poate vrei să îi arăți cât ți-e de dragă într-o miercuri sau e ziua ei de nume, avem sugestii de cadouri pentru orice ocazie sau doar de drag.

Bijuterii cool pentru prietene cool

Bijuterii pentru mama

Că mama este sau cel puțin ar trebui să fie cea mai bună prietenă a oricărei fete, se știe deja. Iar că e frumos să le arătăm mamelor iubirea și prin lucruri materiale câteodată, la fel. Fie că vorbim despre ocazii ca ziua de naștere, aniversarea numelui sau alte sărbători cu ocazia cărora facem cadouri; sau doar despre o vizită acasă după o săptămână grea, cu un colier nu ai cum să dai greș.

Alege pandantivul prin care să-i transmiți cât mai multe - cruciuliță, înger, stea sau poate chiar molecula de cafea; mai apoi materialul din care este făcut: argint, argint placat cu aur sau aur. Comandă-l în siguranță la tine să i-l duci sau, de ce nu, direct acasă la ea.

Bijuterii pentru prietena ta cea mai bună

Prieteniile sunt cel mai frumos dar pe care viața ți-l dă și trebuie prețuit cât de bine. Pentru că tu ești cool, și prietena ta cea mai bună e la fel, suntem convinse. Așa că surprinde-o fără nicio ocazie cu o pereche de cercei pe care să-i poarte zilnic și să se gândească la tine. De ce nu, poate chiar să-i fie talismanul norocos.

Cu pietre sau fără. Lungi sau scurți. Din aur sau argint. La Indira găsești orice model ar fi pe placul ei. Desigur, dacă este o persoană spirituală, poți chiar să îi cumperi o pereche cu piatra zodiei sale. Sigur știi care este data ei de naștere, așa că să afli care este piatra specifică zodiei nu este greu.

Bijuterii pentru colega de birou

Brățara de picior nu mai este de mult un accesoriu de purtat doar la plajă, ci în viața de zi cu zi. Fie că stilul colegei tale de birou este unul elegant, smart-casual sau casual, sigur găsești o brățară pentru ea. Asta deoarece cele pe care le găsești la Indira sunt versatile și pot fi asociate, de fapt, oricărui stil.

Aceste brățări îi vor aminti zilnic de zilele de vară și vacanță și îi vor da o stare de bine. Împreună schimbăm mentalitatea când vine vorba de aceste accesorii!

Bijuteriile nu mai sunt doar pentru ocazii speciale sau doar de zi cu zi. Versatilitatea lor le face ușor de purtat în diverse circumstanțe, așadar, chiar dacă ești invitată la o cină formală după job, bijuteriile pe care le porți se vor preta perfect unei asemenea ocazii.

Iar cadourile nu trebuie să fie neapărat scumpe, ci mai degrabă speciale. Bijuteriile Indira înseamnă calitate la prețuri accesibile. Toate gusturile le poți satisface cu doar câteva clickuri prin site. Suntem convinși că undeva acolo vei găsi cadoul potrivit pentru cele mai cool femei din viața ta!

Cel mai fain e că ajung la tine sau direct acasă la destinatară în maxim două zile de la plasarea comenzii - asta, desigur, dacă este pe stoc și nu prinzi weekendul. Iar procesul este unul extrem de simplu și sigur: alegi produsul dorit; îl adaugi în coș; îl plătești cu cardul - e cel mai sigur, mai ales în această perioadă; curierul îl va livra la destinație, iar femeia cool din viața ta se va bucura de el în fiecare zi! Nu a fost niciodată mai simplu să faci un cadou de efect!

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close