Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cadouri pentru nou născut. Șapte idei care vor fi apreciate

Cadouri pentru nou născut. Șapte idei care vor fi apreciate

Dacă vrei să cumperi un cadou pentru un nou-născut, este important să te gândești foarte bine la nevoile pe care bebelușului din primele luni de viață.

Cadouri pentru nou născut. Șapte idei care vor fi apreciate
Sursa foto: Unsplash.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Apr 2022   •   12:29

De asemenea, ar fi indicat să te consulți cu părinții, pentru a face o alegere potrivită în privința cadoului. Iar dacă vrei ca totul să fie o surpriză frumoasă, iată câteva sugestii de cadouri pentru bebeluși, care te-ar putea inspira.

Haine din bumbac

Un bebeluș trebuie schimbat de mai multe ori pe zi, așa că întotdeauna este indicat să aibă mai multe hăinuțe de schimb, din materiale de calitate, care să îi ofere un plus de confort.

Așa că poți alege drept cadou pentru un nou născut un set de body-uri din bumbac, acestea fiind în general cele mai populare piese vestimentare pentru bebeluși.

De asemenea, poți opta și pentru căciulițe, șosete sau costumașe. Însă, atunci când vei face această alegere, ia în calcul calitatea materialului, pentru că este important ca acesta să fie prietenos cu pielea bebelușului. 

Baloane

Dacă vrei să îi faci o surpriză proaspetei mămici, imediat după naștere, îi poți face o vizită la maternitate, aducându-i un buchet de flori și câteva baloane colorate, pentru a o felicita. Poți chiar să cauți baloane din folie colorate și cu diverse forme de la Articole Petreceri și să alegi un model potrivit pentru un astfel de eveniment atât de emoționant.

O cutie de amintiri

Un cadou special pentru un nou-născut, dar și pentru proaspăta mămica, poate fi o cutie de amintiri, care poate fi păstrată ani de zile. Astfel, mama își va aduce aminte cu drag de anumite momente din viața celui mic.

Spre exemplu, în acea cutiuță, mama bebelușului poată păstra prima suviță de păr a celui mic, prima lui suzetă sau prima pereche de pantofiori. De asemenea, cutia poate fi personalizată cu numele copilului și cu data sa de naștere.

Termometru pentru apă

Dacă vrei să alegi un cadou util pentru bebeluș, poți opta pentru un termometru pentru apă, care va indica exact temperatura apei pentru baie.

Bebelușii au pielea sensibilă, așa că dacă apa pentru baie este prea fierbinte, le poate cauza arsuri. Întotdeauna temperatura potrivită pentru apă este de 37 de grade, iar cu ajutorul unui termometru special vei putea măsura acest lucru. 

Un marsupiu

Un alt cadou folositor pentru o proaspătă mămică și bebelușul ei ar putea fi un marsupiu, care este un sistem sigur de purtare a copilului. Un astfel de marsupiu îi oferă bebelușului un plus de confort, de siguranță și căldură, pentru că cel mic va fi mult mai aproape de pieptul mamei. De asemenea, un marsupiu îi oferă mamei mai multă flexibilitate.

Un carusel muzical

Caruselul muzical se agață deasupra pătuțului bebelușului și este un cadou deosebit, care are și un rol important în dezvoltarea abilităților cognitive și motorii ale copilului. Un astfel de carusel îi va atrage atenția celui mic, iar astfel acesta va rămâne concentrat asupra jucăriilor, urmărind constant mișcarea acestora.

Acest lucru îl va ajuta pe cel mic să își dezvolte musculatura oculară și abilitățile de percepție spațială. Însă, caruselul are și rolul de a-i stimula creativitatea celui mic, și de a-l calma, ajutându-l să se relaxeze înainte de somn.

O pătură pufoasă

O pătură pufoasă din bumbac poate fi ideală pentru plimbările în aer liber, în zilele mai răcoroase. Aceasta îl va proteja pe bebeluș și îi va oferi un plus de confort termic. 

Așadar, atunci când alegi un cadou pentru nou născut, este indicat să ții cont atât de nevoile bebelușului, cât și de nevoile părinților, astfel încât darul oferit să aibă o semnificație sau o utilitate în viața acestora. Inspiră-te din sugestiile pe care ți le-am oferit și alege un cadou creativ pentru cel mic.

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close