Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Nu funcționezi fără o cană uriașă de cafea dimineața? Black Friday este cea mai bună ocazie pentru a-ți achiziționa un espressor

Nu funcționezi fără o cană uriașă de cafea dimineața? Black Friday este cea mai bună ocazie pentru a-ți achiziționa un espressor

Pentru fiecare dintre noi, diminețile sunt cel mai greu moment al zilei - creierul ne dictează să ne pregătim de o nouă zi de muncă, pe când corpul parcă s-ar mai odihni puțin în patul cald.

Nu funcționezi fără o cană uriașă de cafea dimineața? Black Friday este cea mai bună ocazie pentru a-ți achiziționa un espressor
Sursa foto: freepik.com
de Georgiana Adam    |    16 Noi 2023   •   17:17

Contradicția dintre minte și corp ne epuizează de energie, iar singurul lucru care ne dă imboldul de a merge mai departe este o cană uriașă de cafea tare și aburindă.

De la prima înghițitură, această băutură ”magică” ne trezește simțurile, ne face mai dispuși să ne începem ziua, dar nu înainte de a ne lua pauza de plăcere. Dar să nu uităm că cel mai bun start al zilei are mare legătură cu calitatea cafelei, dar mai ales a modului în care o preparăm.

Iar dacă ne-am cam săturat să bem cafea la ibric sau nu vrem să mai așteptăm până se prepară, de Black Friday-ul din acest an trebuie să urmărești ofertele la espressoare și să prinzi cel mai bun deal!

Achiziția unui model de espressoare cafea cu ocazia Black Friday îți va transforma complet experiența matinală - cafeaua preparată la un espressor performant va fi mai aromată și mai gustoasă, mai ales că ai opțiunea să-ți ajustezi intensitatea în funcție de gust și preferințe.

De ce este atât de importantă cafeaua în viața noastră?

Cafeaua nu este doar o băutură; pentru mulți dintre noi reprezintă un ritual zilnic, care ne oferă liniștea să ne facem planurile de peste zi. Prin proprietățile ei, cafeaua ne stimulează corpul, dar mai ales mintea, îmbunătățindu-ne concentrarea și productivitatea în activitățile zilnice.

Cafeina este un stimulent pentru sistemul nervos central, fiind capabilă să reducă oboseala și să îmbunătățească starea de alertă. Dar, pe lângă efectele sale stimulative, cafeaua este și o sursă de confort și căldură, transformându-ne diminețile tot mai reci într-un moment special.

Consumul moderat de cafea a fost asociat cu un risc redus de diverse boli, inclusiv unele tipuri de cancer, boli cardiovasculare și neurologice. Desigur, este esențial să echilibrezi plăcerea de a bea cafea cu un stil de viață sănătos; prea multă cafeină va avea efecte nedorite asupra somnului și a anxietății.

Espressoare cu cafea măcinată, boabe sau capsule, toate cu super-reduceri de Black Friday!

Black Friday este ziua în care ”vânătorii de oferte” își pot satisface dorințele cu reduceri uriașe la produsele dorite, iar pentru iubitorii de cafea această sărbătoare reprezintă ocazia perfectă de a-și achiziționa un espressor modern. Fie că preferi cafeaua măcinată, boabe sau comoditatea capsulelor, Black Friday aduce reduceri tentante pentru toate nevoile și, bineînțeles, bugetele.

Deși prețul unui espressor de calitate îți poate părea ridicat chiar și de Black Friday (bineînțeles, depinde de model și marcă), nu uita că faci cea mai bună investiție în confortul tău pe termen lung, mai ales dacă ești un consumator regulat de cafea.

Espressoarele care folosesc sortimentele de cafea măcinată sunt adesea preferate de amatorii cafelei, care se bucură de proces și de aroma distinctă. Espressoarele cu râșniță încorporată sunt ideale pentru cei care vor să se bucure de prospețimea cafelei măcinate, cu efort minim. Aceste aparate macină automat cantitatea necesară de cafea pentru fiecare ceașcă, pentru un gust consistent și proaspăt de fiecare dată.

Espressoarele cu capsule sunt soluția perfectă pentru cei care pun mare preț pe comoditate și rapiditate. Acestea folosesc capsule predozate cu cafea, eliminând astfel nevoia de măcinare sau măsurare.

Promoții la Rohnson pe care NU trebuie să le ratezi!

Pregătește-te să fii surprins în perioada 9-13 noiembrie! Campania de Black Friday de anul acesta aduce oferte excepționale, cu reduceri de până la 40%. Vei găsi aproximativ 25 de produse spectaculoase, nu doar de la Rohnson, ci și de la alte mărci de top.

Gama Hair Majesty, dedicată frumuseții și îngrijirii personale, va include articole la preț redus din categoria uscătoarelor de păr, a mașinilor de tuns, a periilor electrice pentru păr și a plăcilor. Totodată, nici oferta de la Kenwood, aliatul tău în bucătărie nu trebuie ratată! În oferta de Black Friday sunt incluse cântare de bucătărie, fierbătoare electrice și prăjitoare de pâine.

Dar cele mai mari discounturi sunt la articolele Rohnson! 16 produse te vor aștepta cu un preț greu de crezut - aerotermă, convector, espressor, friteuze cu aer cald, fier de călcat, aspirator portabil, cafetieră și multe altele.

Nu rata ocazia! Indiferent dacă ești în căutarea unui gadget pentru casă, a unui aparat de înfrumusețare sau unui ajutor de nădejde în bucătărie, pe site-ul Rohnson vei găsi cele mai bune oferte. Notează-ți în calendar datele de 9-13 noiembrie și pregătește-te pentru cele mai bune deal-uri și reduceri cuprinse între 10 și 40%!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close