Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Care sunt cele mai moderne tocuri extravagante ale anului 2021

Care sunt cele mai moderne tocuri extravagante ale anului 2021

Orice femeie isi doreste sa fie cat mai cool in momentul; in care iese din casa. Imbracamintea joaca un rol foarte important in ziua de astazi, motiv pentru care se pune din ce in ce mai mult accentul pe aceasta.

Care sunt cele mai moderne tocuri extravagante ale anului 2021
de Georgiana Adam    |    13 Sep 2021   •   12:57

 Din aceasta cauza, femeile cauta tot mai mult sa se imbrace la moda, cu ultimele piese vestimentare aparute pe piata, astfel incat sa faca impresie buna oriunde merg. 

Daca te incanta ideea de a afla care sunt cele mai interesante si extravagante tocuri ale anului 2021, citeste in continuare articolul si pune-te la curent cu acestea. Este foarte important ca si incaltamintea sa aiba un aspect wow, pentru a obtine intotdeauna tinute de vis, memorabile. 

Iata ce tipuri de tocuri trebuie sa porti in 2021, pentru a fi la moda

  • Pantofi cu lanturi

Daca esti o fire puternica, impunatoare, care stie ce vrea de la viata, atunci este necesar sa exprimi acest lucru si prin intermediul vestimentatie. De aceea, este bine sa achizitionezi o pereche de pantofi cu toc, accesorizati cu lanturi. Acestia sunt foarte cool si sunt indragiti de designeri si recomandati pentru mai multe tipuri de tinute incredibile. 

Aceasta incaltaminte de dama o gasesti la atmospherefashion.ro la preturi accesibile, numai bune de luat in considerare. Gasesti acest tip de pantofi intr-o gama variata de culori, lucru care este minunat, fiindca poti obtine o multime de look-uri diferite. 

  • Sandale cu puf

Daca iti place sa iti scoti in evidenta picioarele, fiindca esti foarte mandra de aspectul lor, atunci cu siguranta trebuie sa porti o pereche de sandale cu puf. Acestea sunt foarte extravagante, pot scoate orice tinuta din anonimat si pot atrage atentia cu usurinta in zona picioarelor. 

Acest tip de sandale pot fi purtate doar cu rochii sau articole vestimentare cat mai simple. Este de preferat ca acestea sa fie luate in vedere la petreceri, nunti sau intalniri de tip cocktail. 

  • Pantofi multicolori

Daca esti o fire extravaganta, nonconformista, care adora sa nu se imbrace clasic, precum toate celelalte femei, atunci ai nevoie de o pereche de pantofi multicolori. Acestia sunt foarte versatili, pot fi purtati atat in viata de zi cu zi, la birou si in oras, cat si la petreceri mari. 

Partea cea mai buna in cazul acestui tip de pantofi este faptul ca pot fi purtati la absolut toate tinutele pe care le ai in sifonier, fiindca datorita multitudinii de culori, se potrivesc la orice. 

  • Botine cu animal print

Daca vrei sa fii cat mai chic atunci cand pasesti in afara casei, atunci ai nevoie de o pereche de botine animal-print, pe care le poti purta atat la blugi, cat si la rochii. Este bine ca acestea sa fie de tip cowboy, pentru a fi si mai moderne si frumoase. 

Gasesti astfel de botine intr-o varietate de modele pe piata, fapt pentru care ai de unde alege, fara probleme. 

In cele din urma, ia in vedere toate modelele tocurile prezentate si nu rata niciun model. Trebuie neaparat sa ai toate aceste tocuri, mai ales daca vrei sa arati cat mai bine in 2021. 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close