Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce flori de primavara alegem pentru cele mai importante femei din viata noastra

Ce flori de primavara alegem pentru cele mai importante femei din viata noastra

Luna martie aduce primele semne ale primaverii, si anume aparitia ghioceilor si a altor flori specifice primaverii. In acelasi timp luna martie este luna in care sarbatorim Ziua Internationala a Femeii. Prin urmare, cei mai multi dintre noi ne dorim sa ne surprindem femeile importante din viata noastra.

Ce flori de primavara alegem pentru cele mai importante femei din viata noastra
de Georgiana Adam    |    09 Mar 2022   •   13:27

Dincolo de faptul ca putem sa facem diferite cadouri, florile sunt cu siguranta foarte apreciate de orice femeie, indiferent de varsta. Tocmai de aceea este important sa stim cum putem face cea mai buna alegere atunci cand dorim sa cumparam florile pentru femeile care fac parte din viata noastra.

Exista o mare varietate de flori de primavara disponibile in piete sau in florarii. Chiar daca ghioceii sunt adesea cele mai daruite flori cu ocazia sosirii primaverii, fiecare dintre noi poate sa aleaga sa ofere mai mult decat un buchetel de ghiocei.

Ghioceii sunt foarte apreciati prin fragilitatea lor, insa sunt flori care odata ce au fost scoase din mediul natural, rezista foarte putin timp. Pentru a oferi flori care sa reziste timp indelungat este recomandat sa alegi un buchet de flori de primavara pe care il poti regasi in florariile din oras sau in florariile online.

Care sunt florile de primavara?

In contextul in care industria florilor a crescut semnificativ in ultimele decenii, foarte multa lume nu realizeaza care sunt florile specifice primaverii.

Acest lucru datorita faptului ca putem avea la dispozitie o gama diversificata de flori in aproape orice anotimp. Prin urmare nu este de mirare faptul ca multa lume considera ca doar ghioceii sunt florile specifice primaverii. Insa trebuie spus ca lista florilor de primavara este multa mai lunga.

Aici pot fi amintite flori precum lalele, zambile, frezii, lacramioare sau primule. Chiar daca foarte multa lume opteaza pentru trandafiri sau orhidee atunci cand doresc sa isi surprinda femeile importante din viata lor cu ocazia lunii martie, trebuie spus ca trandafirii sau orhideele nu se regasesc in randul florilor specifice de primavara.

De aceea daca esti in cautarea unor flori de primavara care sa fie oferite sub forma unui buchet sau a unui aranjament floral unei femei speciale din viata ta, opteaza pentru zambile, lalele, primule, lacramioare sau narcise.

Alegerea florilor in functie de personalitatea femeii

Fiecare dintre noi are in jurul sau mai multe femei, fie ca vorbim despre mama, despre partenera de viata sau despre colegele de munca. Acest aspect al relatiilor pe care le avem cu femeile din viata noastra este important in alegerea florilor pe care le daruim.

Tot la fel de important este sa tinem cont si de personalitatea acestora. Pentru femeile tinere si care au o fire vesela o alegere foarte inspirata poate fi aceea a unor buchete de flori din lacramioare sau chiar din flori de camp. Astfel de buchete sunt alegerea perfecta pentru colegele de la locul de munca sau pentru prietenele apropiate.

Pentru acele femei care sunt mai sobre cea mai buna alegere sunt buchetele de lalele sau de frezii. De preferinta ca pentru aceste femei pe care le percepi ca fiind mai sobre sa alegi un buchet alcatuit din flori avand o singura culoare.

Pentru iubita sau sotie poti alege atat un buchet de ghiocei, cat si aranjamente cu flori de primavara, aranjamente care sa cuprinda lalele, frezii sau zambile. In ceea ce priveste atentia si dragostea pe care o aratam mamei, florile cele mai potrivite sunt lalelele sau zambilele.

Comanda buchete si aranjamente de flori

Indiferent daca esti in cautarea unui buchet sau aranjament de flori pentru Ziua Femeii ori daca primavara sarbatoresti ziua de nastere a unor femei importante din viata, acum poti alege astfel de flori de primavara din florariile online.

Exista o mare varietate de flori care pot fi oferite femeilor din viata ta. Daca nu stii exact care este cea mai buna alegere in privinta florilor, poti sa apelezi la specialistii care lucreaza intr-o florarie. Acestia te vor putea ajuta sa faci cea mai buna alegere atunci cand vrei sa comanzi buchete de flori. O florarie online iti ofera oportunitatea de a comanda florile dorite direct de acasa sau de la birou, urmand ca acestea sa fie livrate la adresa dorita.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close