Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cel Mai Bun Parfum Arabesc 2020

Cel Mai Bun Parfum Arabesc 2020

Parfumurile arabesti incanta prin aromele fascinante. Condimentele, rășinile, acordurile lemnoase exotice, ierburile sau chiar uleiurile esențiale de animalice, precum ambra sau moscul, sunt unele dintre materiile prime pe care parfumeria arabeasca le-a folosit în mod tradițional pentru a crea parfumuri încântătoare.

Cel Mai Bun Parfum Arabesc 2020
de Georgiana Adam    |    12 Ian 2021   •   18:35

În plus, florile și plantele precum trandafirul, iasomia sau florile de portocal sunt și au fost frecvent incluse în parfumurile arabesti. Principala caracteristică a parfumurilor arabesti este senzualitatea, exotismul și mirosul intens. Parfumurile arabesti sunt de obicei mai intense și mai puternice, datorită culturii și, de asemenea, datorită căldurii. În prezent, tendințele de pe piața estică includ câteva ingrediente noi, cum ar fi miere, ciocolată sau vanilie. Cele mai faimoase case de parfumuri arabesti din intreaga lume, precum Swiss Arabian, Arabian Oud, Rassasi, Anfasak Dukhoon, Khaneen, Hind Al Oud, Yas, Khadlaj, oferă toate tipurile de parfumuri, inclusiv attar, parfumuri arabesti florale, dulci, gurmande, parfumuri condimentate, lemnoase, etc.

Casa de parfumuri arabesti Khaneen ajunsa recent pe piața românească în 2019, dar în acest scurt timp a ajuns în top 5 în România pe piața parfumurilor arabesti, datorită a 2 factori logici. Produse de înaltă calitate, cantitate bună și cele mai bune prețuri, calitate ridicată înseamnă performanță și longevitate min 8 ore pe piele, cantitate toate produsele sunt de 100 ml, ceea ce înseamnă puține pufuri pe zi iar sticla de parfum durează mai mult. De obicei casele de parfumuri arabesti când produc un parfum de calitate superioară produsul este comercializat în sticle de 35ml sau 50ml sau Max 75ml, pentru ca clientul să-l termine rapid, dar casa de parfumuri Khaneen pentru a câștiga o cotă mai mare și pentru a-și spori prezența au realizat o calitate înaltă în sticle de 100ml, la cel mai bun preț, comparativ cu alte mărci de parfumuri arabesti și preturi.

Cel mai vandut parfum arabesc pentru femei al anului 2020, a fost Jorey. Parfum Arabesc Jorey de la Khaneen Exclusiv parfum de la Dubai Aromas , un parfum fructat oriental, gurmand. Jorey, o strălucire elevata a notelor orientale într-o compoziție surprinzător de rafinată, un parfum cu adevărat modern. Incredibil de versatil, parfumul este ca o promisiune a unei zile insorite. Oriental, dulce, fructat, elegant, subtil, modern, proaspăt, dar cald. Prospețimea citrica de bergamota, lămâie și portocală din notele de varf se îmbină delicat cu fructele mediteraneene, starurile notelor de mijloc, care, împreună cu senzuala si seducatoarea aroma de ambra, mirosul hipnotic de vanilie, prospetimea moscului si lemnul de santal din notele de baza desavarsesc un adevarat elixir. Qintesenta rafinamentului acestui parfum este tocmai impletirea aromelor delicioase de citrice si fructe mediteraniene cu esentele orientale. Jorey parfum arabesc de la Khaneen 100ml pentru femei.

Cel mai vandut parfum arabesc pentru barbati al anului 2020, a fost Sheikh Al Shuyukh. Sheikh Al Shuyukh de la Khaneen, parfum arabesc cu siaj Puternic si longevitate indelungata. O creație orientală magnifică. Este un complex bogat, cu o deschidere extrem de aromata cu iz de scortisoara, zafaran ( sofran ), trandafir de Taif si piper rosu. Trandafirul nu domină ci completează mai degrabă, permițând piperului roșu să prevaleze continuu. Intregul este contopit de acorduri indraznete de patchouli si caramel, înfășurându-l pe purtător cu o abundență de ingrediente delicioase care produc un văl aromatic strălucitor. Notele de baza definesc parfumul cu aroma calmă și reconfortantă de lemn de santal uimitor de cremos, amestecat cu ambra , zafaran si lemn de agar (oud), aromat discret de boabele de tonka.

Buchetul rezultat oferă o experiență olfactivă eternă și excepțional de întunecată și senzuală, Sheikh Al Shuyukh de la Khaneen  parfumuri arabesti  originale fabricate in Emirate Arabe Unite.

Alege esența care te va însoți intr o călătorie senzoriala de cunoaștere a propriei persoane. Descopera notele frucate, de a dreptul gurmande, intr-o strălucire elevata a notelor orintale dintr o compoziție surprinzător de rafinată. Incredibil de versatile, parfumurile iti ofera promisiunea unei zile însorite. Orientale, dulci, fructate, subtile, elegande, moderne, dar mereu aparte. Sărbătorește încrederea si irezistibilitatea fara sfarsit prin semnatura Khannen. Pline de rafinament si prestigiu, ele aduc un omangiu faimoasei traditii Orientale din Orientul Mijlociu.

×
Parteneri
Filmul bătăii din Parlament dintre Florin Roman şi Dan Vîlceanu
x close