Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cele mai bune 10 cazinouri online din România - Clasate după experiența utilizatorului, plăți rapide și multe altele

Cele mai bune 10 cazinouri online din România - Clasate după experiența utilizatorului, plăți rapide și multe altele

Iată care sunt alegerile noastre cele mai bune și motivele pentru care le-am selectat.

Cele mai bune 10 cazinouri online din România - Clasate după experiența utilizatorului, plăți rapide și multe altele
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Apr 2022   •   12:40
  1. Cel mai accesibil cazinou pentru mobil - Superbet

  2. Cel mai bun cazinou cu tema Age of Gods - Sportingbet

  3. Cel mai bun cazinou pentru pachetul de bonusuri de bun venit - Winbet

  4. Cel mai bun cazinou pentru varietatea de jocuri oferite - Magic Jackpot

  5. Cel mai bun cazinou pentru jocurile de păcănele - Mr Bit

  6. Cel mai bun cazinou pentru sistem de recompensare a jucătorilor - SlotV

  7. Cel mai bun cazinou pentru bonusuri fără depunere - Maxbet

  8. Cel mai bun cazinou pentru jocuri cu dealeri live - Betfair

  9. Cel mai bun cazinou pentru jackpoturi progresive - 888 Casino

  10. Cel mai bun cazinou pentru programul de fidelitate - NetBet

În era tehnologiei toate aspectele vieții noastre sunt marcate de accesul rapid și sigur la informații, știri, noutăți legate de sferele de interes, de slujbe sau hobby-uri. La fel ca în toate domeniile, și în zona jocurilor de noroc lucrurile au evoluat rapid, poate mai rapid decât în multe alte arii de activitate, și oamenii de pretutindeni au primit acces la jocurile favorite, la cele mai înalte standarde, aproape simultan cu dezvoltarea tehnologică din secolul 21.

Cazinourile online au devenit aproape instantaneu favoritele locații ale celor care apreciază acest tip de petrecere a timpului liber, fiind extrem de bine puse la punct din toate punctele de vedere: accesibilitate, siguranță, legalitate, oferte interesante, varietate, șanse excepționale de câștig cu un efort considerabil redus comparativ cu secolul trecut. Mulți dintre cei care au dorit să se bucure de jocurile favorite de noroc au descoperit deodată o lume plină de posibilități. Este important de reținut că toate aceste eforturi au avut mereu în centru figura principală, a clientului, a jucătorului care dorește să-și petreacă timpul liber făcând ceea ce îi place, în mod responsabil, controlat și legal, permițând multor jucători de cazinou accesul la bonusuri și oferte excepționale.

Toate aceste aspecte vin să întărească faptul că eforturile gestionate de marii operatori de cazinouri online au fost răsplătite cu cele mai bune oferte direcționate către toți cei care apreciază un timp liber de calitate, încununat de posibilitatea unor câștiguri care pot fi de excepție.

Topul Actual Al Cazinourilor Online din România

Pentru aceia dintre dumneavoastră care doresc să scutească timp prețios înainte de a se înregistra pe un site de cazinou online, care să corespundă celor mai serioase cerințe pe care le-ați putea avea, am dorit să venim în întâmpinarea cititorilor și să le punem la dispoziție, prin munca experților noștri, cele mai noi informații despre piața cazinourilor online de renume din România.

Pentru că este importantă o clasificare pe criterii, am considerat că cele care trebuie să fie luate în considerare ar trebui să respecte următoarele caracteristici obligatorii:

  • experiențele celor care deja le-au testat

  • rapiditatea de efectuare a depunerilor și, în special, a retragerilor câștigurilor

  • legalitate, siguranță, licență, premii etc.

  • varietatea jocurilor puse la dispoziția clienților

  • bonusurile de bun venit sau de client fidel care ar putea fi oferite

  • orice alte criterii care sunt un plus pentru utilizatorii platformelor de jocuri de noroc

Drept urmare vă invităm să parcurgeți mai departe informațiile pe care experții noștri le-au selectat pentru dumneavoastră, în cadrul topului celor mai bune cazinouri online din România.

1. Superbet - Cel mai accesibil cazinou pentru mobil

  • Foarte multe oferte pentru toți jucătorii

  • Extrem de popular pentru toate categoriile de pariori

  • Accesibil nu doar pe site ci și de pe aplicație dedicată

Unul dintre cele mai cunoscute cazinouri online din România este, fără îndoială, Superbet. Cu promoții deosebite atât pentru noii veniți, cât și pentru jucătorii deja înscriși, cu oferte de ziua de naștere, rotiri gratuite sau jocuri exclusiviste, acest cazinou online are foarte multe opinii favorabile din partea clienților activi.

Dacă dorești să te înregistrezi lucrurile sunt foarte simple și rapide, fiind necesar doar buletinul de identitate (pentru verificarea ulterioară a legalității vârstei) și o adresă de e-mail validă și corectă.

Un alt atuu este interfața prietenoasă și ușor de utilizat, afișând clar promoțiile actualizate și, mai mult, posibilitatea de a utiliza aplicație pentru telefonul mobil care este un aspect obligatoriu deja pentru orice cazinou online care se respectă în zilele noastre.

2. Sportingbet - Cel mai bun cazinou cu tema Age of Gods

  • Licențiat de Oficiul Național Pentru Jocuri de Noroc

  • Susține politica jocului responsabil

  • Promoții săptămânale, pe lângă cele de bun venit

Cunoscut pariorilor din România în special pentru cotele foarte bune la această secțiune de pariuri sportive, Sportingbet oferă și numeroase jocuri de cazinou în secțiunea Cazinou pentru jucătorii dornici de diversitate.

Sportingbet este un cazinou online licențiat de Oficiul Național Al Jocurilor de Noroc din România și susține, prin politica sa, responsabilitatea și moderația în privința jocurilor de noroc.

Conform practicii obișnuite, jucătorii nou înregistrați sunt recompensați cu bonusuri de bun venit și, în fiecare zi de joi există o promoție de rotiri gratuite.

3. Winbet - Cel mai bun cazinou pentru pachetul de bonusuri de bun venit

  • Site extrem de colorat, viu și ofertant

  • Foarte mulți furnizori de software de talie mondială

  • Bonusuri cu mult peste concurență pentru noii veniți

Un alt site online de profil, de asemenea licențiat de autoritățile locale, și cunoscut în special jucătorilor de pariuri sportive, Winbet pune la dispoziția clienților și jocuri de cazinou, păcănele sau cazinou live.

Primul lucru care atrage atenția este interfața extrem de vie, animată, colorată și plină de jocuri furnizate de dezvoltatori de renume, cum ar fi Pragmatic Play sau Evolution.

Pagina de bonusuri și promoții este de asemenea extrem de ofertantă și considerăm că merită să vă orientați și spre această secțiune de jocuri de cazinou a Winbet.

4. Magic Jackpot - Cel mai bun cazinou pentru varietatea de jocuri oferite

  • Aproape 1000 de jocuri de cazinou puse la dispoziția jucătorilor

  • Retrageri rapide și la îndemâna oricărui jucător

  • Condiții de rulaj atractive pentru jucători

Lansat de curând pe piața de jocuri de noroc din România, Magic Jackpot și-a câștigat rapid fani în special prin ofertele pe care le pun la dispoziția jucătorilor și o selecție de peste 900 de jocuri extrem de atractive, de la cei mai renumiți producători de software de cazinouri.

Cazinoul nu a neglijat nici cele mai importante aspecte pentru jucătorii săi, și anume securizarea tranzacțiilor financiare și posibilitatea de a efectua retrageri extrem de rapid.

În plus, metodele de depunere și retragere sunt variate, fiind acceptate atât cardurile de debit sau de credit Visa și Mastercard cât și metodele mai moderne, de tip portofele electronice precum Neteller, Skrill, Paysafecard.

5. Mr Bit - Cel mai bun cazinou pentru jocurile de păcănele

  • Probabil cazinoul cu cea mai mare ofertă de jocuri de păcănele

  • Bonusuri substanțiale pentru toți jucătorii

  • Serviciul relații clienți accesibil pe mai multe canale

La prima vedere cazinoul online Mr Bit este un carusel de jocuri pentru absolut toate preferințele și gusturile. Doar la secțiunea jocuri de păcănele pagina de prezentare ne indică 1682 de jocuri! Este clar că nu veți reuși să vă plictisiți alegând dintr-o ofertă atât de cuprinzătoare.

Cei care operează acest site online de jocuri de noroc au considerat că este important să-și răsplătească clienții, indiferent că sunt nou veniți - se acordă bonusuri substanțiale pentru cont nou înregistrat, sau clienți fideli - jucătorii primesc un rang în funcție de valoarea depunerilor fiecăruia.

Cu un serviciu relații clienți disponibil pe mai multe canale de comunicare, cu o paletă largă de opțiuni de plată, cu elementele de securitate și legalitate actualizate la contextul tehnologic și legal, cazinoul online Mr Bit este în top 5 al preferințelor jucătorilor din România, pe bună dreptate.

6. SlotV - Cel mai bun cazinou pentru sistem de recompensare a jucătorilor

  • Peste 30 de furnizori de jocuri de cel mai înalt nivel

  • Sistem de statusuri care aduce recompense și bonusuri jucătorilor

  • Site sigur și securizat Ila nivel înalt

Desfășurându-și activitatea de puțin timp în România, în baza licenței acordate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc în 2021, acest cazinou este o surpriză plăcută pentru iubitorii genului. Peste 30 de furnizori de jocuri din elita mondială își prezintă creațiile pe pagina SlotV, invitându-vă la un adevărat regal de distracție.

Cuvântul care definește acest cazinou este aventură! Totul se pliază pe spiritul de aventură, distracție și bucuria de joc. Un element interesant îl reprezintă sistemul de statusuri care recompensează jucătorii cu puncte de fidelitate și bonusuri interesante. Această abordare nu este foarte frecventă pentru cazinourile din România, așa că, dacă nu ați avut încă ocazia să testați SlotV, poate ar trebui să nu mai stați prea mult pe gânduri.

Deocamdată trebuie să remarcăm și un minus, pe care proprietarii speră să îl rezolve cât mai curând, și anume lipsa unei aplicații compatibile cu telefonul mobil. Una peste alta, recomandăm acest site foarte nou apărut pe piața din țara noastră, pentru aventură și distracție la maxim.

7. Maxbet - Cel mai bun cazinou pentru bonusuri fără depunere

  • Aprecieri pozitive din partea clienților deja existenți

  • Bonusuri fără depunere după verificarea înregistrării contului

  • Variante demo ale jocurilor accesibile pentru familiarizare cu diverse jocuri

Un cazinou care activează în România de foarte mulți ani, cu o rețea de săli de jocuri fizice extrem de extinsă, Maxbet este foarte cunoscut și jucătorilor din mediul online care apreciază oferta de sute de jocuri de pe site. Majoritatea opiniilor despre experiența de joc pe cazinoul online Maxbet este una pozitivă, clienții apreciind cu deosebire și posibilitatea de a juca variante demo ale jocurilor pentru a se familiariza cu regulile.

Un alt aspect interesant de luat în seamă este sistemul de fidelizare a clienților cu acordarea de puncte de fidelitate ce se pot transforma ulterior în bonusuri.

Procesul extrem de simplu de înregistrare, securitatea activității pe site, bonusurile de bun venit și promoțiile permanente plus varietatea de jocuri puse la dispoziția membrilor site-ului fac din Maxbet unul dintre cazinourile online cele mai apreciate din România.

8. Betfair - Cel mai bun cazinou pentru jocuri cu dealeri live

  • Jocuri de păcănele exclusive doar pe acest site

  • Aplicație pentru mobil în jocurile de cazinou

  • Jocuri cu dealeri reali în secțiunea de cazinou live

Foarte bine plasat în preferințele utilizatorilor, site-ul de jocuri de noroc Betfair atrage în special foarte mulți pasionați ai sportului și pariurilor, prin cotele sale foarte bune și prin faptul că aduce competiții de renume din fotbal, de exemplu FIFA sau UEFA.

Desigur, nu este un site exclusivist, și, prin urmare, a avut în vedere și alte opțiuni de distracție și câștig pentru jucătorii săi, și anume secțiunea de jocuri de păcănele și de cazinou. Bonusurile pentru noii veniți sunt substanțiale, ceea ce arată preocuparea operatorului și pentru această categorie de potențiali clienți.

Un aspect care ar putea fi îmbunătățit, în opinia jucătorilor, este cel de canale de comunicare, având în vedere opțiunile mai restrânse sau mai lente din această secțiune. dacă vă gândiți la opțiunile de plată, acestea sunt cele deja cunoscute de pe mai toate site-urile de profil, siguranța tranzacțiilor fiind bine pusă la punct iar viteza de procesare una normală, de minim 1 zi.

9. 888 Casino - Cel mai bun cazinou pentru jackpoturi progresive

  • Jackpoturi progresive care pot atinge valori de aproape 1 milion de euro

  • Jocuri cu dealeri live, vorbitori de limba română

  • Multe promoții și bonusuri oferite jucătorilor

Unul dintre primele cazinouri active în mediul online din România, site-ul 888 Casino este clasat în top 3 în preferințele utilizatorilor. Disponibilă în limba română, cu o interfață extrem de prietenoasă și plăcută navigării printre foarte multe variante de jocuri de păcănele, jocuri de cazinou sau de masă, platforma reprezintă o experiență de top pentru pasionații jocurilor de noroc online.

La nivel de securitate operatorul nu a lăsat nimic la voia întâmplării, oferind cele mai serioase servicii de securitate și siguranță pentru datele dumneavoastră și pentru ca tranzacțiile bancare efectuate să fie lipsite de griji.

Impresionant, de asemenea, este nivelul de aproape 1 milion de euro la care pot ajunge sumele din jocuri de tip jackpot progresive.

Bonusuri de bun venit pentru jucători nou înregistrați, rotiri gratuite, bonusuri zilnice prin Roata Norocului sunt tot atâtea motive pentru oricine caută distracție și câștiguri interesante.

La capitolul depuneri și retrageri, site-ul 888 Casino este unul ofertant, pe deoparte prin multitudinea metodelor acceptate, pe de altă parte prin transparența afișată prin precizările clare și rapiditatea de retragere începând cu termenul de 24 de ore de la momentul depunerii cererii.

10. NetBet - Cel mai bun cazinou pentru programul de fidelitate

  • Multe oferte care se adresează clienților deja existenți

  • Bonusuri de bun venit extrem de consistente

  • O gamă extrem de cuprinzătoare de jocuri pe toate gusturile

Ultimul site prezentat în acest articol, dar nu cel din urmă, este un cazinou online foarte familiar multora dintre jucătorii din România, și anume NetBet.

Cu ofertele sale de bonusuri fără depunere, rotiri gratuite, oferte de bun venit, program de fidelitate și oferte pentru jucătorii deja înscriși, NetBet a reprezentat deseori alegerea perfectă pentru jucătorii români.

Operatorul a luat în considerare toate ingredientele pentru o rețetă de succes: licențierea de către autoritatea română de profil, ONJN; o gamă variată de jocuri de cazinou pentru toate gusturile, furnizate de nume importante din domeniu; modalități variate pentru efectuarea depunerilor și a retragerilor câștigurilor dumneavoastră; securizarea datelor personale și a tranzacțiilor efectuate prin intermediul platformei; o abundență de bonusuri și premii pentru toate categoriile de jucători, la diferite tipuri de jocuri de pe site.

Jocul Responsabil

Toate informațiile pe care le punem la dispoziția dumneavoastră sunt atent selectate de experți în acest tip de jocuri de noroc, munca noastră fiind total conectată cu ideea de joc responsabil.

Ne dorim să înțelegeți limitările necesare pe care trebuie să vi le impuneți în primul rând dumneavoastră, în momentul în care doriți să accesați site-urile de jocuri de noroc prezentate aici.

Mare parte din cercetarea noastră vă este dedicată pentru a vă scuti timp, resurse, bani și chiar pentru a vă feri de zonele de joc nereglementate sau în afara legii.

Prin eforturile pe care le facem pentru a vă pune la dispoziție informații clare, concrete și actualizate referitoare la acest univers cuprinzător al jocurilor de noroc, ne dorim să vă oferim un sprijin în plus pentru a evita jocul iresponsabil.

Înainte de a vă antrena pe site-urile de jocuri de noroc, vă rugăm să luați în considerare următoarele aspecte:

  • Jocurile de noroc trebuie să fie distractive, nu distructive

  • Pariați doar sume de bani pe care vă puteți permite să le pierdeți

  • Evitați să jucați jocuri de noroc atunci când vă aflați sub influența substanțelor de tip alcool, droguri, medicamente care afectează judecata

  • Nu lăsați jocurile de noroc să vă afecteze viața personală, relațiile cu apropiații sau să vă pericliteze statutul la locul de muncă.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close