Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cele mai frumoase amintiri în urma unei excursii în Zanzibar: "Starea de voie bună plutea în aer"

Cele mai frumoase amintiri în urma unei excursii în Zanzibar: "Starea de voie bună plutea în aer"

Jozani, Kizimkazi, Nakupenda, Stone Town - iată câteva locații pe care nu trebuie să le ratezi în programul de excursii în Zanzibar.

Cele mai frumoase amintiri în urma unei excursii în Zanzibar: "Starea de voie bună plutea în aer"
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Aug 2022   •   11:00

Deși mulți au tendința să creadă că această destinație oferă doar plaje exotice și ape cristaline, lucrurile nu stau deloc așa. Acest arhipelag magnific ascunde numeroase comori turistice ce așteaptă să fie descoperite. Este o locație fantastică pentru o vacanță cu familia sau alături de prieteni, dar și un colț de rai pentru aventurierii care călătoresc neînsoțiți.

Activitățile ce pot fi desfășurate pe parcursul unui sejur pe aceste meleaguri sunt foarte variate și oferă un bagaj de amintiri extraordinare, gata de a fi împărtășite cu drag celor de acasă. Așadar, dacă îți doreai o vacanță în care să poți îmbina relaxarea perfectă cu experiențele inedite care "gâdilă" adrenalina, fii binevenit în Zanzibar! Romantismul și energia tonică se împletesc atât de armonios în aceste ținuturi, încât e imposibil să nu exclami la un moment dat: "Mă simt fantastic în acest loc!".

Clipe de serenitate în excursii Zanzibar

La tot acest "melanj" cultural, tradițional, coloristic și peisagistic, se adaugă ospitalitatea localnicilor, care te vor întâmpina cu căldură și o mare deschidere spre cunoaștere. Dacă ai ajuns pe această insulă, probabil că ești deja familiarizat cu conceptul de turism responsabil și vei fi încântat să participi la un schimb cultural autentic, care îți va dezvolta personalitatea și mai mult. Interacțiunea cu oamenii locului va fi un real câștig pentru tine, având ocazia să descoperi perspective noi, un stil de trai diferit și un mod de a privi viața mult mai profund și înțelept.

Aici vei descoperi că omul și natura încă mai pot trăi în armonie. În toate activitățile incluse în pachetul de excursii în Zanzibar, vei remarca respectul localnicilor față de întreg ecosistemul din care fac și ei parte. Aceste aspecte, uitate parcă în țările Occidentale, din păcate, vor trezi garantat și în inima ta dorința de a te reconecta cu natura. Confortul interior pe care îl vei experimenta este greu de redat în cuvinte, așa că vino să îl încerci chiar tu!

Spectacolul biodiversității, la superlativ în Zanzibar

Înotul cu delfinii, apropierea de țestoasele verzi, scufundările printre bancurile de pești multicolori, drumețiile prin păduri ce adăpostesc sute de specii endemice, pescuitul alături de localnici, plimbările la asfințit cu bărcile tradiționale dhow și degustarea preparatelor culinare îmbietoare îți vor aduce unele dintre cele mai frumoase clipe, pe care nu le vei uita nicicând.

Îți doreai să descoperi lumea subacvatică și să vezi un recif de corali îndeaproape? Visai să înoți cu delfinii și să îi observi în libertate, în siguranța mediului lor natural? Ai auzit de Kizimkazi, satul delfinilor, sau de Mnemba, locul perfect pentru snorkeling? Optează pentru aceste locații la alcătuirea pachetului de excursii în Zanzibar și nu rata experiențe de poveste! Activitățile de snorkeling în Mnemba sunt mereu rezervate în totalitate de turiști, iar succesul de care se bucură această rezervație marină este uluitor. Înconjurat de un vast recif de corali, aici poți vedea specii precum peștele idol maur, blue tang sau peștele clovn.

Bifează pe lista de excursii în Zanzibar și Pădurea Jozani, singurul parc național de pe insulă și cel mai colorat, sălbatic și exotic loc pe care îl poți vizita aici! Nu uita nici de turul vechii capitale Stone Town, orașul din patrimoniul UNESCO în care s-a născut celebrul solist Freddie Mercury și în care și-au lăsat amprenta, de-a lungul istoriei, arabii, portughezii, britanicii și indienii!

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close