Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Coafare cu ghete de toamnă

Coafare cu ghete de toamnă

Toamna este un anotimp mult-așteptat pentru ceea ce oferă, însă modul în care trebuie să ne pregătim pentru venirea ei trebuie să implice toate aspectele vieții.

Coafare cu ghete de toamnă
de Georgiana Adam    |    27 Sep 2021   •   15:00

Garderoba este prima pe care o schimbi odată ce toamna se instalează cu toate drepturile ei, pentru că temperaturile reci încep să fie resimțite și simți nevoia de a pune ceva în plus pe tine sau de a înlocui sandalele cu o pereche de pantofi sau chiar de ghete, mai ales dacă este vorba de a doua parte a sezonului.

Ce pantofi poți alege pentru toamnă

La începutul toamnei, poți face față în mod decent cu pantofi care să facă trecerea de la temperaturile calde din vară la cele reci care anunță iarna. Pentru această perioadă de tranziție, poți alege pantofi închiși în diverse modele. Pentru cele mai reci zile de toamnă trebuie să fii, însă, pregătită și cu o pereche de ghete de toamnă care să îți ofere confortul termic și protecția de care ai nevoie. 

Ghetele, botinele și cizmele încep, așadar, să ocupe rafturile garderobelor, iar ținutele de toamnă sunt perfect completate de cele mai frumoase modele de ghete pe care le poți găsi în magazinele fizice sau online CCC. Poți alege modelul preferat dintr-o gamă variată de ghete disponibile în diverse culori, design-uri și materiale din care sunt realizate acestea. 

Cum să îți alegi ghetele pentru toamnă

Atunci când alegi perechea ideală de ghete pentru toamnă, trebuie să ții seama nu numai de modul în care arată acestea, respectiv de potrivirea cu ținutele la care dorești să le asortezi, ci și de materialul din care sunt acestea realizate, de design-ul pe care îl au, de culoare sau alte detalii care pot face diferența. 

De asemenea, dacă ești o persoană care dorește să fie la modă, este indicat să ții cont de ultimele tendințe în modă, iar pentru aceasta poți alege modele de ghete, pantofi sau botine pe care le găsești în magazinele CCC, oferta fiind permanent actualizată, astfel încât să poți alege dintre cele mai noi modele de pantofi. 

Cu ce poți asorta ghetele pentru ținute de toamnă perfecte

Poți asorta o pereche de botine negre cu toc sau talpă înaltă atât la ținutele elegante, cât și la cele casual. Pentru un plus de eleganță, asortează o astfel de pereche de ghete la o rochie elegantă sau office, iar pentru ținute casual deosebite, poți asorta o pereche de botine sau ghete în culoarea dorită fie cu pantaloni lungi din materiale diverse și cămașă, fie cu blugi și tricou. 

Un cardigan sau un palton la modă, în culoarea preferată, din materiale confortabile pot completa perfect ținutele în care vedeta este perechea de ghete negre la modă pe care le-ai ales din magazinul fizic sau online CCC. 

În funcție de detaliile care contribuie la alegerea ghetelor potrivite, poți adopta o ținută casual sau o ținută elegantă, cu aspecte moderne sau rock, toate acestea în funcție de preferințele personale pe care le ai. Pentru că există o mare varietate de ghete disponibile în diverse variante de culoare, material din care sunt realizate sau design, ai șansa de a alege modelul potrivit rapid, având astfel garanția calității și a faptului că te aliniezi ultimelor tendințe în modă.

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close