Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Confortul bebelușului în cearşafurile Mushie de la Little Prints

Confortul bebelușului în cearşafurile Mushie de la Little Prints

Confortul bebelușului redă liniștea părinților. Atunci când copilul are un somn odihnitor fără întreruperi, părinții se pot bucura de momentele petrecute alături de copil fără starea de nervozitate pe care aceștia o au atunci când somnul lor este deranjat.

Confortul bebelușului în cearşafurile Mushie de la Little Prints
de Georgiana Adam    |    02 Feb 2021   •   16:55

Printre cele mai importante lucruri care trebuiesc luate în vedere atunci când este aranjat spațiul de odihnă al celui mic sunt atmosfera camerei, liniștea și locul în care doarme. Este important ca bebele să doarmă în propriul său pat, deoarece mediul este unul reconfortant pentru acesta și oferă sentimentul de siguranță și protecție.

Lenjeria de pat pe care doarme ar trebui să fie una special creată pentru el și să fie locul în care nu mai stă nimeni altcineva, pentru a evita diferitele bacterii aduse din exterior.

Somn ușor în propriul dormitor

Indiferent dacă un copil la o vârstă fragedă are camera lui sau nu, spațiul lui personal îl constituie patul special creat pentru el în care ar fi bine să doarmă. Little Prints pune la dispoziție o gamă de produse formate din cearceafuri pentru paturile de copii, special create pentru confortul acestora.

Obiectele din jurul copilului ar trebui să fie cât mai simple pentru a nu distrage atenția acestuia în momentul în care trebuie să doarmă, jucăriile fiind o excepție. Este important ca așternuturile să aibă culori plăcute care să ducă la o stare de liniște și somnolență.

Având în vedere ca bebelușii sunt plini de viață și totul în jurul lor are culori inedite, cearșaful pe care aceștia dorm nu trebuie numaidecât să fie alb. Exista pe Litle Prints categoria de cearsaf Mushie care oferă o gamă de culori speciale pentru patul copiilor care sunt și comode pentru ochi, în același timp în ton cu culorile anului.

Se poate da culoare acestui spațiu intim al copiilor prin păstrarea unui ton plăcut și în același timp care să tindă spre culorile specifice de băiat sau fată. Pentru persoanele care nu țin cont de acest lucru, orice variantă ar fi potrivită pentru ca sunt elegante și au tendințe de “pudră”, fiind integrate ușor în orice tip de cameră. Variantele de culori sunt cele precum: blush, rainbow, green și alte variante pe care le puteți descoperi pe site la Little Prints.

Cearșaf fin, potrivit pentru pielea copilului

Toate variantele de cearșafuri sunt fabricate din bumbac organic, fiind astfel potrivite pentru orice contact cu pielea copilului, deoarece este unul dintre cele mai folosite fibre din industrie în vederea fabricării hainelor și așternuturilor.

Bumbacul organic are proprietăți mult mai ridicate față de cel convențional, este 100% natural, nefiind tratat cu niciun fel de produse care pot dăuna atât mediului, cât și persoanelor. Prin procesarea acestuia produsele folosite nu dăunează mediului, precum și solul în care este crescut este natural. Bumbacul organic nu este tratat și totul se produce natural încă de la creșterea acestuia până la producție.

Fiind lipsit de aceste procese chimice și prezența bumbacului modificat genetic lipsește din din compoziția acestuia. Această fibră nu este alergenă sau iritantă și este varianta potrivită pentru a crea spațiul plăcut pentru somnul copilului. Little Prints oferă atenție detaliilor de acest gen care pot schimba radical starea de spirit dintr-o casă doar prin prezența unui somn odihnitor.

Contact: [email protected] +40725766847.

×
Parteneri
Româncă, pion important al cartelului de droguri Sinaloa din Spania
x close