Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum asortezi încălțămintea argintie

Cum asortezi încălțămintea argintie

Cu o pereche de pantofi argintii, ținuta ta nu va trece neobservată. Însă, este important să asortezi pantofii corect, astfel încât să te bucuri de un outfit impecabil.

Cum asortezi încălțămintea argintie
de Georgiana Adam    |    26 Iul 2021   •   18:17

În general, nuanțele metalizate conferă atitudine, rafinament și glamour unei ținute, așa că, iată cinci moduri inedite în care poți purta o pereche de pantofi argintii!

Pantofii argintii și ținutele în nuanțe pastelate

În general, o pereche de pantofi argintii va atrage toate privirile, așa că trebuie să te asiguri că restul outfitului nu va fi prea încărcat și că nu vor exista elemente metalice, în partea de sus.

Poți pune în valoare o pereche de pantofi argintii, în combinație cu alte piese, în nuanțe pastelate. Poți alege un trench roz somon, un palton fucsia sau o rochie portocalie.

De asemenea, pantofii în nuanțe metalice se potrivesc și cu outfiturile simple, în nuanțe de alb și maro. Iar, pentru a crea un look perfect, poți alege o pereche de pantaloni albi, un pulover călduros în nuanțe cărămizii și o pereche de sneakerși argintii, pe care îi poți accesoriza cu o geantă de culoare maro.

Pantofii argintii și rochiile de vară

Pantofii argintii sunt perfecți pentru un look de vară! Fie că îi asortezi cu o rochie sau cu o fustă, aceștia oferă o notă feminină întregului look.

În combinație cu nuanțele pastelate, pantofii argintii ies întotdeauna în evidență. Gândește-te cât de bine ar arăta cu o rochie scurtă în nuanțe de oranj, pe care o poți purta într-o seară, la club. De asemenea, poți alege o pereche de sandale argintii, care se potrivesc perfect cu rochiile lungi, asimetrice.

Pantofii argintii și ținutele casual

Balerinii și espadrilele argintii pot fi integrați perfect într-o ținută casual. Îi poți combina cu o geacă de piele sau cu un sacou într-o nuanță aprinsă, alături de o rochie sau o fustă plisată.

Pentru o ieșire în parc sau pentru o zi de mers la cursuri, poți opta pentru o pereche de sneakerși argintii. Asortați cu o fustă mini, plisată, cu o cămașă albă cu guler și cu un sacou, poți obține instant o ținută modernă, care sigur va atrage multe priviri.

Botinele argintii și stilul rock

Dacă ești o iubitoare a stilului rock, atunci nu ar trebui să îți lipsească din garderobă o pereche de botine metalice. Acestea pot fi purtate cu un pulover negru elegant și cu o pereche de jeanși potriviți.

De asemenea, poți încerca botinele argintii și în combinație cu o jachetă bomber într-o nuanță de roz pudrat, și cu o rochie mini, de culoare neagră.

Pantofii argintii și ținutele elegante

Nuntă, o petrecere în club sau un banchet? Toate aceste ocazii sunt perfecte pentru a purta o pereche de stiletto argintii. Cu o asemenea pereche de pantofi, cu siguranță, vei fi vedeta serii.

Alege o pereche de stiletto în nuanțe metalice și asortează-i cu o rochie neagră mulată pe corp, sau cu o salopetă elegantă, cu pantaloni evazați.

De asemenea, o pereche de sandale argintii, cu toc gros, se potrivește perfect cu o rochie cobalt, combinație care ar fi ideală pentru o nuntă. Pentru un look rafinat, nu uita să completezi întreaga ținută cu bijuterii argintii, cum ar fi o pereche de cercei masivi.

Cu siguranță, ai în garderobă o mulțime de modele clasice de încălțăminte pentru femei, din piele naturală, dar acum, poți ieși din tipare, cu niște pantofi argintii. Cu un astfel de model, orice ținută va fi scoasă din anonimat, așa că ține cont de sfaturile pe care ți le-am oferit și încearcă diverse combinații inedite.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close