Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum să ai un păr mai frumos, drept și plin de viață

Cum să ai un păr mai frumos, drept și plin de viață

În tendințele actuale ale modei apar și coafuri elegante pentru părul drept. Stiliștii oferă o gamă largă de tunsori potrivite pentru femeile cu părul drept, de lungimi diferite.

Cum să ai un păr mai frumos, drept și plin de viață
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Oct 2023   •   11:54

Acestea pot fi tunsori ce pun accent pe naturalețe și care evidențiază frumusețea și structura părului. Sunt la modă tunsorile pentru păr lung și drept, tunsorile în scări, tunsorile bob, tunsorile în cascadă realizată pe orice lungime și pixie. De asemenea, se poartă:

  • Bretonul drept și alungit
  • Bretonul drept de lungime medie care se potrivește tuturor formelor feței
  • Bretonul drept și des, care acoperă fruntea complet și poate înăspri puțin trăsăturile feței
  • Bretonul rar ce poate fi executat pe orice structură și densitate de păr.

Pentru a avea o tunsoare ca în vise poți merge la un stilist care îți va aranja părul exact ca într-o revistă, astfel vei fi în tendințele actuale ale modei. După ce ai obținut cea mai bună tunsoare pentru tine, apoi îți poți îndrepta părul acasă singură folosind o placă de păr, care se poate cumpăra din magazinele online cu produse de înfrumusețare.

Oferă părului coafuri nelimitate!

Un stilist bun te va ajuta să obții un look armonios, iar apoi cu o placă de păr îți vei îndrepta oricând dorești șuvițele de păr rebele acasă. După cum se știe, părul drept este foarte frumos, dar este și dificil de gestionat dacă nu ai o placă de păr de calitate înaltă.

Prin urmare, este bine să-ți achiziționezi un aparat de îndreptat părul care este profesional, din magazinul online Notino.ro. Cu ajutorul lui vei obține o serie de beneficii, cum ar fi:

  • Îți vei îndrepta părul foarte rapid mai ales după ce vei avea puțină experiență în această tehnică de coafare
  • Poți selecta temperatura potrivită în funcție de tipul de păr și astfel vei obține un aspect adecvat
  • Vei avea părul neted și flexibil mai ales dacă alegi o placă de păr care nu provoacă daune din cauza căldurii, care ar putea avea plăci ceramice ce reduc și riscul de pierdere a umidității părului
  • Vei crea mai multe coafuri rapid și fără multă bătaie de cap, indiferent de tipul de păr.

Notino este cel mai mare e-shop european de produse cosmetice, machiaj și parfumuri de brand. Acesta are puncte de vânzare și în Mega Mall și Promenada Mall din București. Oferta sa are peste 82.000 de produse de înfrumusețare, aduse de la 1.500 de branduri populare în lumea întreagă.

Cea mai bună placă pentru un păr drept și plin de viață

Dacă până acum îndreptarea părului nu ți-a oferit un efect deosebit, un păr frumos și plin de viață, îți sugerăm să alegi o placă de păr profesională de pe Notino.ro, care are efect de întindere 3D și este perfectă chiar și pentru părul sensibil.

Aceasta poate da rezultate perfecte dintr-o singură mișcare, poate avea ioni care atunci când sunt eliberați vor menține părul neted, hidratat și strălucitor. Placa nu încinge părul și nu elimină umiditatea din firele de păr pentru că asigură o îndreptare eficientă la temperaturi scăzute și are funcție de blocare a temperaturii. Placa netezește frumos părul, îl face mai lucios și nu deteriorează structura fibrelor de păr.

Pentru a-ți îndrepta corect părul, ai putea ține cont de câteva sfaturi de la stiliști și anume:

  • Nu începe din față îndreptarea părului, ci din zona cefei
  • Folosește un pieptene înainte de a trece cu placa peste șuvițele de păr
  • Nu apăsa prea tare pe placa de păr, procesul trebuie să fie ușor și plăcut
  • Nu este bine să treci placa de păr peste șuvițele de păr nici prea repede, nici prea lent; strategia cea mai bună este undeva la mijloc, pentru ca atunci când o zonă nu este bine întinsă de-a lungul șuviței de păr, să poți reveni cu placa asupra ei
  • Nu expune părul la o căldură prea mare; setează temperatura în funcție de tipul de păr
  • Dacă obții o întindere perfectă de la prima trecere cu placa încălzită, este posibil ca temperatura setată să fie prea mare și trebuie verificat acest lucru.
  • Nu te apropia prea mult cu placa de rădăcinile firelor de păr.

Dacă vei ține cont de aceste sfaturi de la stiliști, cu siguranță vei avea un păr neted, frumos și sănătos prin folosirea unei plăci de îndreptat părul de pe Notino.ro.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close