Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum să faci cumpărături în rate, dar fără dobândă? Iată soluția

Cum să faci cumpărături în rate, dar fără dobândă? Iată soluția

Te preocupă finanțele familiei sau vrei să gestionezi mai eficient bugetul personal? O metodă tot mai populară printre oamenii de toate vârstele sunt cumpărăturile în rate.

Cum să faci cumpărături în rate, dar fără dobândă? Iată soluția
de Georgiana Adam    |    31 Mar 2023   •   22:04

Dar cum să utilizezi această variantă de plată fără să ai grija dobânzilor? Îți prezentăm în continuare soluția optimă.

Achiziționează un card de cumpărături în rate fără dobândă*

Găsești multe oferte de cumpărături cu plăți eșalonate, important este să le alegi pe cele mai bune. Achiziționează un card de credit pentru cumpărături în rate cu dobândă 0% *, de la Credit Europe Bank. Ca deținător de CardAvantaj beneficiezi de până la 24 de rate în rețeaua de magazine partenere, bonus pentru orice tip de tranzacție efectuată în țară sau în străinătate și zero lei taxă de emitere. Poți să alimentezi cu fonduri proprii cardul tău de cumpărături în rate fără dobândă*, pentru mai mult shopping în condiții avantajoase. 

Activează cardul pentru tranzacții online și cardul virtual

Da, este avantajos să faci cumpărături în rate fără dobândă*, mai ales dacă alegi modalități inteligente și moderne de plată. Instalează aplicația mobilă AVANTAJ2go și activează serviciul de plăți online ca să faci shopping în siguranță. Vizualizezi în timp real sumele disponibile, tranzacțiile efectuate, bonusul acumulat. Ești la curent cu toate campaniile promoționale active în rețeaua de parteneri CardAvantaj și vezi rapid magazinele partenere poziționate pe hartă. În plus, poți să activezi și cardul virtual, cu extra avantaje legate de siguranța plăților. 

Plătește în rate fără dobândă* pentru produse și servicii

Soluția pe care ți-o propunem este excelentă, pentru că îți dă ocazia să cumperi în rate fără dobândă sute de produse și servicii. Ai la dispoziție magazine și furnizori de servicii din diferite domenii: electronice, electrocasnice, IT&C, materiale de construcții, bricolaj, amenajări interioare și exterioare, mobilă, magazine alimentare, supermarketuri, restaurante, cafenele, baruri, hoteluri și moteluri, îmbrăcăminte și încălțăminte, benzinării, service auto, articole sport, hobby și recreaționale, servicii de sănătate, educație, cultură, produse cosmetice și de îngrijire, servicii de înfrumusețare, wellness ș.a.

Aplică pentru CardAvantaj, ca să faci cumpărături în rate fără dobândă și să beneficiezi de cele mai bune condiții pentru plăți, achiziții și gestionare a bugetului.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close