Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Lucruri esențiale pe care orice bărbat trebuie să le știe înainte de a oferi flori

Lucruri esențiale pe care orice bărbat trebuie să le știe înainte de a oferi flori

De mii de ani un lucru a rămas neschimbat: dorința femeilor de la primi flori. Acestea vor fi mai încântate cu atât mai mult cu cât acest gest este făcut într-un  mod surprinzător.

Lucruri esențiale pe care orice bărbat trebuie să le știe înainte de a oferi flori
Sursa foto: pexels.com
de Alexandra Dima    |    19 Mar 2021   •   15:45

Florile au fost întotdeauna un cadou deosebit, capabil să transmită sentimente puternice de iubire, de mulțumite, de respect și de prețuire. Pe lângă semnificații și gestul în sine, bărbații trebuie să cunoască și alte aspecte esențiale înainte de a dărui flori femeilor din viața lor. Toate acestea te vor ajută să surprinzi femeia cu un cadou perfect.
Știi deja că perfecțiunea femeilor este extrem de greu de atins, nu? Citește în continuare și află cum poți totuși să te apropii de ea.

Optează pentru o florarie de lux

Atunci când dăruiești un buchet de flori unei femei, trebuie să alegi întotdeauna un serviciu de calitate. Evita să alegi aranjamente florale improvizate create de florari fără experiență, fără prezența în online sau aflate în locuri în care florile stau într-un mediu impropriu, pentru că s-ar putea că rezultatul să nu fie cel așteptat. Cele mai frumoase buchete de flori se găsesc într-o florărie de lux, cum este și Maison d'Or.

Florile transmit mesaje sincere

Ține cont de faptul că florile transmit întotdeauna mai mult decât ar putea spune cuvintele, iar fiecare floare în funcție de tipul, culoarea și aspectul ei poate transmite sentimente intense. De asemenea, ținând cont de ocazie și de eveniment, există buchete de flori special concepute cu semnificații potrivite. În general, simbolistica florilor ne ajută să alegem florile potrivite pentru cei dragi, astfel că de cele mai multe ori bărbații aleg trandafirii roșii pentru femeile iubite și aranjamentele florale elegante și impozante pentru mamele lor.

Surprinde-ți femeia cât de des poți

Femeile adoră să fie surprinse. Cu ajutorul unui serviciu de livrare flori poți face o surpriza de proporții. Așadar, alege un buchet compus din florile ei preferate de pe site și optează pentru opțiunea de livrare. Trece adresa ei de acasă sau de la birou și așteaptă să te sune. Cu siguranță gestul tău va fi de neuitat, iar ea va fi extrem de fericită. Serviciul de livrare este pus la dispoziția ta și de către floraria Maison d`Or, iar comandă va ajunge în maxim 2 ore.
Femeile au nevoie de atenție și de iubire necondiționată. Gesturile simple le impresionează cel mai mult. Alege florile ei preferate și înseninează-i chiar și cea mai ploioasă zi. Și nu uită, acordă importanță sporită detaliilor.
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close