Antena 3 CNN Economic Conținut plătit De ce sunt importante cursurile de engleză pentru copii

De ce sunt importante cursurile de engleză pentru copii

Limba engleză este forma de comunicare cea mai căutată și utilizată între oamenii de naționalități diferite. Cunoștințele minime ale acestei limbi pot scoate pe oricine din încurcătură atunci când sunt turiști în altă țară sau trebuie să găsească un plan comun de comunicare eficientă cu o anumită persoană.

De ce sunt importante cursurile de engleză pentru copii
de Georgiana Adam    |    23 Mar 2021   •   16:58

Încadrarea cursurilor de limba engleză în educația unui copil în timp util, îi formează mult mai eficient vocabularul, iar pe viitor limba engleză îi va deschide calea spre numeroase oportunități. Docentisimo propune studiul timpuriu al limbii engleze și vine pentru publicul larg cu ale sale cursuri online de limba engleză.

De ce să îți înscrii copilul la Docentisimo

Aceste cursuri engleza online copii îi pregătesc pentru o viață cu mai multe posibilități. Docentisimo oferă cursuri elevilor de la clasa 0 până la inclusiv clasa XII. Cei mici sunt întâmpinați de un cadru de profesori cu formare educațională și profesională în domeniul limbii engleze, pasionați de meseria lor, pedagogi cu experiență și iubire față de copii.

Cursanții sunt îndrumați cu răbdare, cu înțelegere, cu veselie și cursuri interactive online, pentru ca ei să nu se plictisească învățând. Docentisimo dispune de materiale de studiu dintre cele mai bune, pentru ca formarea educației cursanților să aducă rezultatele dorite. Profesorii formează grupuri de câte 6 copii, pentru a le oferi individual atenția necesară, dar și pentru a eficientiza lucrul în echipă.

Cei de la Docentisimo pe axează pe cursurile de engleză online, fiindcă acasă cel mic simte o altă libertate. Orele online sunt la fel de eficiente în formarea educațională sau poate chiar mai mult. Copiii învață mult mai bine atunci când nu sunt stresați, iar prin joacă și activități interesante, în care pot interacționa și lega prietenii cu ceilalți copii, informațiile dobândite se rețin mult mai ușor. În plus, faptul că aceștia învață limba engleză în confortul propriei locuințe, îi face să se deschidă mai ușor și să dobândească mai rapid cunoștințele necesare, nefiind stresați, fără să se simtă inconfortabil sau stânjeniți.

Limba engleza - calea pentru deschiderea de noi orizonturi

Cei mici au reale șanse de a avea nevoie de această limbă când vor deveni adulți, deci părinții ar trebui să îi înscrie din timp la cursuri engleza copii. Fie că e vorba de un interviu pentru un job, folosirea telefonului sau aplicațiilor, înțelegerea filmelor și conversațiile cu persoanele de altă naționalitate, mai toată lumea noastră se învârte în jurul limbii engleze.

După o stabilire a unei ședințe de evaluare a nivelului de cunoștințe a acestei limbi, părinții sunt anunțați în care grupa este copilul lor înscris. Comunicarea dintre profesor și elevi se va face în forma unei transmisii video, iar predarea se desfășoară ca într-o sală de curs. Copiii nu au nevoie de prea multe, decât de un mediu relaxat acasă, un laptop și dorința reală de a învăța. După fiecare curs, profesorul evaluează fiecare elev și îi motivează constant, pentru a atinge mereu noi obiective ale învățării.

Niciodată nu e prea târziu să descoperi această limbă frumoasă și extrem de utilă în lumea contemporană. Profesorii încurajează mereu copiii pentru a-i ajuta să atingă nivelul de cunoștințe de care au nevoie. Metodele de învățare sunt moderne și combină atât educația, cât și folosirea creativității și imaginația, iar astfel învățarea limbii engleze devine mai interesantă, copiii abia așteptând următoarea oră online cu profesorul și restul grupului.

Pentru mai multe detalii accesați www.docentisimo.ro sau scrieți un email la adresa [email protected].

Contact: 0766297700.

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close