Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Dacă îți dorești un last minute în Turcia, destinația o vei alege într-o secundă: Antalya

Dacă îți dorești un last minute în Turcia, destinația o vei alege într-o secundă: Antalya

Vacanțele de tip last minute reprezintă opțiunea preferată a multor români atunci când vor să plănuiască un sejur pe meleaguri străine. Prin intermediul acestora, oricine poate profita de un preț redus la pachete de călătorie în care sunt incluse zborul și cazarea.

Dacă îți dorești un last minute în Turcia, destinația o vei alege într-o secundă: Antalya
de Georgiana Adam    |    04 Mar 2022   •   14:27

Una dintre cele mai avantajoase alegeri pe care le poți face este reprezentată de ofertele last minute în Turcia, care îți vor permite să descoperi un mix cultural unic în lume.

Istoria și cultura bogată a acestei țări nu poate fi completată decât de peisajele mirobolante, toate acestea creând un sejur de neuitat!

Agenția de turism Komsi Travel oferă un pachet complet de vacanțe last minute Turcia, iar una dintre cele mai populare alegeri este reprezentată de orașul aflat pe coasta Mării Mediterane, Antalya! Descoperă, în cele ce urmează, care sunt motivele pentru care acest oraș este cea mai vizitată localitate a Turciei, după Istanbul!

Antalya – orașul în care oricine își găsește locul!

Indiferent de pasiunile și interesele tale, Antalya îți va oferi tot ce îți dorești de la o vacanță! De la atracții turistice până la plajele cu nisip alb și ape turcoaz, aici oricine își va găsi paradisul personal. Înainte de a rezerva una dintre ofertele last minute în Turcia care te va purta într-un oraș de vis, iată câteva activități pe care le poți întreprinde în Antalya!

  • Vizitarea unor locuri istorice unice în lume

Cei pasionați de istorie și cultură nu pot rata o excursie în Antalya. Una dintre cele mai spectaculoase atracții turistice este cetatea Termessos, construită în secolul 4 î.Hr. pe un platou muntos, la o înălțime de peste 1000 de metri.

Prin frumusețea sa impunătoare, peisajul îți va tăia respirația și te va face să simți că porți o discuție cu zeii. Alte situri arheologice pe care le poți descoperi în Antalya sunt teatrul antic Aspentos, cetatea antică Perge, portul vechi, poarta Împăratului Hadrian și multe altele.

  • Practicarea sporturilor nautice

Alegând această propunere de last minute în Turcia, vei ajunge în zona cunoscută sub denumirea de „Riviera Turciei”. Multitudinea de parcuri acvatice pe care le poți vizita aici nu îți vor da ocazia să te plictisești.

Câteva exemple sunt Delfinariul și Aqualand, unde poți admira spectacole cu delfini, lei de mare și balene albe, dar și parcul acvatic Dedeman Aquapark, unde distracția este în toi cât e ziua de lungă!

Cei pasionați de snorkeling și scuba diving se vor simți ca acasă în apele din Antalya. Aici vor putea admira îndeaproape recifurile de corali și peștii multicolori.

De asemenea, parasailingul este o activitate extrem de populară în orășelul turcesc. În cazul celor care călătoresc cu familia, o croazieră la bordul unui vas de pirați este o modalitate extraordinară de a-i distra pe cei mici.

  • Explorarea orașului

Centrul istoric al orașului prezintă influența mai multor civilizații, motiv pentru care explorarea lui nu poate lipsi de pe lista celor care au optat pentru un last minute Turcia. Admiră clădirile vechi, descoperă bazarul de pe străzi, oprește-te pentru a savura preparatele culinare tradiționale într-una dintre terasele din centru. Nu uita să te oprești pentru un desert și o cafea turcească ori de câte ori dorești!

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close