Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Dacă nu îi poți aduce luna, adu-i soarele prin panourile solare

Dacă nu îi poți aduce luna, adu-i soarele prin panourile solare

14 februarie. Pe tine unde te duce cu gândul această dată? Pe noi, cu siguranță la persoana iubită, la bucuriile pe care i le putem aduce, zilnic, nu doar în această dată specifică. La cum să o facem să se simtă confortabil, să uite de griji, să zâmbească și să îi fim mereu alături cu idei inovatoare care să îi aducă liniște și confort.

Dacă nu îi poți aduce luna, adu-i soarele prin panourile solare
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Feb 2022   •   13:53

Te-ai gândit și tu la aceste cadouri ideale pentru cel/cea de lângă tine? Probabil te întrebi câte sunt și cum faci tu rost de toate?

Răspunsul este la fel de simplu și de inedit precum toate aceste beneficii la un loc, panourile solare, viitorul în materie de producere a energiei electrice. Ceea ce este necesar să știi despre acest cadou sofisticat, este că nu îi va fi de folos doar persoanei iubite, ci vă puteți bucura amândoi. Cum?

  • Facturile la energia electrică vor scădea considerabil sau chiar vor dispărea;

  • În afară de investiția inițială, nu mai este nevoie să investești alți bani, iar casa ta va fi mereu plină de energie;

  • Vei contribui la protejarea mediului înconjurător, prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră;

Acestea sunt efecte ale arderilor de combustibili fosili din care este produsă în mod normal energia electrică. Conform Agenției Europene de Mediu: Aceste presiuni contribuie la schimbările climatice, dăunează ecosistemelor naturale şi mediului antropic şi au efecte adverse asupra sănătăţii oamenilor;

  • În cazul în care vreodată doriți să vă mutați, panourile solare pot oricând fi transportate și montate ușor și fără probleme;

  • Dacă vara se produce exces de energie, acesta poate fi stocată în rețeaua publică de energie și refolosită iarna.

Acum că ai aflat mare parte din beneficii, probabil te întrebi, cum mai exact, poți aduce soarele în casă pentru persoana iubită și pentru tine?

Este necesar să știi că panourile solare sunt alcătuite din mai multe celule solare, unite de un element semiconductor. Celulele de siliciu, care intră în componența acestora, facilitează absorbirea luminii de către electronii din jurul atomului și transformarea acesteia în energie electrică. În plus, fiecare celulă solară generează o tensiune de 0,5 V, care poate fi crescută oricând prin conectarea mai multor celule.

Dacă încă mai ai nelămuriri cu privire la aceste sisteme inovatoare de producere a energiei electrice, echipa Carpat Energy îți stă la dispoziție pentru orice întrebare.

Ziua îndrăgostiților tocmai a devenit cel mai bun prilej, pentru a aduce soarele în casa și în viața voastră!

Brandion Agency

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close