Antena 3 CNN Economic Conținut plătit De ce merită să ai în bibliotecă Fluturi, bestsellerul Irinei Binder

De ce merită să ai în bibliotecă Fluturi, bestsellerul Irinei Binder

Irina Binder este unul dintre cei mai populari autori români contemporani și de fiecare data când lansează o carte, atât cititorii care o îndrăgesc, dar și cei care abia o descoperă, se declară foarte încântați.

De ce merită să ai în bibliotecă Fluturi, bestsellerul Irinei Binder
de Georgiana Adam    |    08 Feb 2023   •   14:13

Probabil ai auzit de Irina Binder, însă nu știi exact dacă merită să dai o șansă cărților scrise de autoare. Noi îți spunem că ai toate motivele pentru a aduce în biblioteca ta cărți scrise de această autoare.
Irina Binder și-a început cariera scriind pe blogul personal, iar abia apoi și-a transpus ideile și pe hârtie. Blogul său a avut un succes enorm la vremea respectivă, iar încurajată de către cititori, a decis să publice articolele sub formă de o carte. Astfel, a luat naștere una dintre cele mai bine vândute serii literare din țara noastră, din ultimii 10 ani: Fluturi. Cărțile se adresează persoanelor de toate vârstele: începând de la tineri și până la persoane în vârstă. Pot fi citite atât de către bărbați, cât și de către femei, însă femeile au empatizat cu personajul principal de fiecare dată, cu toate că și domnii au numai lucruri bune de învățat din cărți.

Seria Fluturi este recunoscută deoarece dă posibilitatea femeilor să empatizeze cu personajul principal și trăirile sale și astfel să vadă că nu sunt singurele care au trecut printr-o anumită situație și că dacă vor avea suficient curaj, vor putea găsi o soluție adecvată, pentru că totul are o soluție în viețile noastre.

Cu toate că seria Fluturi este cea mai cunoscută, nu înseamnă că alte carti de Irina Binder nu au avut succes. Din contră: Străinul de lângă mine este unul dintre titlurile care au fost pe buzele cititorilor români încâ din prima zi de la lansare. Această carte este inspirată din viața reală, ca toate cărțile scrise de Irina Binder. Acest străin nu se referă doar la o relație amoroasă: poate fi un coleg, un vecin, o persoană pe care nu ai cunoscut-o suficient, deși a fost prezentă în viața ta sau chiar partenerul tău de viață, care este posibil să îți fi înșelat încrederea la un moment dat. De asemenea, străinul poate apărea în viața ta și în momente dificile și te poate ajuta. Cartea scoate în evidență un adevăr pe care mulți îl uităm: trăim o viață mereu pe grabă, agitată, astfel că uităm să mai cunoaștem cu adevărat persoanele de lângă noi și uneori nu ne cunoaștem suficient nici pe noi, astfel că putem deveni chiar noi străini.

Toate cărțile scrise de Irina Binder sunt inspirate din realitate, astfel că vei întâlni numeroase situații și personaje cu care poți empatiza. Dacă vrei să citești cărțile scrise de Irina Binder, îți recomandăm să le comanzi de la BOOKZONE. Au prețuri excelente și vor ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close