Antena 3 CNN Economic Conținut plătit De ce să alegi prizele încorporabile în blat

De ce să alegi prizele încorporabile în blat

Fie că e timpul unei renovări sau vă mutați într-o locuință nouă, prizele sunt un punct important. Iar cu toate gadget-urile și tehnologia din ziua de azi, este mai mult decât important să avem curent electric convenient.

De ce să alegi prizele încorporabile în blat
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Iul 2022   •   12:56

Însă prizele clasice pot reprezenta anumite pericole, în special dacă aveți copiii sau animale. În special în bucătărie, cablurile, dacă nu sunt gestionate corespunzător, prezintă pericol de împiedicare și cădere.

Totodată, este foarte ușor ca animalele sau copiii să apuce cablurile și să creeze dezordine. Însă dezordinea este cel mai puțin nedorit aspect - aceștia sunt expuși riscului electrocutării și a altor pericole. Spre exemplu, electrocasnicele și conținuturile lor (lichide fierbinți, de obicei) pot cădea pe ei, ducând la rănirea și vătămarea lor.

Astfel, prizele încastrabile au apărut pentru a rezolva aceste probleme și a păstra siguranța familiei dvs. Comparativ cu cele clasice, prizele încastrabile sunt incorporabile în blatul bucătăriei și se pot monta singure. Având diferite forme și caracteristici, acestea vă permit să folosiți priza doar când aveți nevoie, fiind acoperite când nu trebuie utilizate. Și să nu uităm că toate cablurile sunt ascunse în mobilier, deci copiii sau animalele dvs. nu o să fie expuși pericolelor menționate mai sus.

Beneficiile prizelor încastrabile

Deși siguranța copiilor/animalelor este cel mai important beneficiu, prizele încastrabile vin cu o serie de avantaje care vă fac viața mai ușoară:

  • Aspect estetic. Dacă vă pasionează design-ul interior, atunci o să adorați prizele încastrabile. Se mulează perfect în orice spațiu, fie bucătărie sau birou, și păstrează aspectul încăperii. Sunt o sumedenie de modele pe piață care au forme, dimensiuni și aspecte diferite. Astfel, le puteți alege nu doar pe cele mai bune și conveniente, dar și cele mai estetice.

  • Caracteristici moderne. Comparativ cu prizele clasice, prizele încastrabile vin cu diverse caracteristici. Spre exemplu, găsiți modele cu port USB, care sunt extraordinare pentru crearea unui sertar de încărcare, unde să încărcați diverse gadget-uri. Sau găsiți modele cu Bluetooth și difuzor pentru a asculta muzică, cărți audio sau orice altceva doriți.

  • Mai mult confort în cazul amenajărilor. În cazul în care doriți să montați o priză în propria locuință, fără să schimbați complet aspectul încăperii, montarea unei prize încorporabile este mult mai avantajoasă. O priză clasică nu va putea fi montată cu costuri minime. Va fi nevoie de o lucrare complexă, executată de o echipă de specialiști pentru că presupune intervenții la nivelul finisajelor. În cazul prizelor încorporabile, nu trebuie decât să decupați o parte din mobilier, lucrare care va ajunge la costuri mult mai mici.

Deși costurile de achiziție a prizele încorporabile sunt ceva mai mari, luați în considerare beneficiile menționate în acest articol pentru cea mai potrivită achiziție!

Dacă ideea de a perfora finisajele din bucătăria ta (gresia, faianța), atunci alegerea unor prize încorporabile în blat este cea mai recomandată pentru tine. În acest fel, nu doar că vei avea la dispoziție o priză eficientă, cu mai multe intrări, dar vei păstra și aspectul plăcut al bucătăriei, fără intervenții care să afecteze acest important punct.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close