Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Dorian Popa, alături de Cazino 365 App în concursul unde se pot câștiga un IPhone 14 Pro Max și alte 100 de premii

Dorian Popa, alături de Cazino 365 App în concursul unde se pot câștiga un IPhone 14 Pro Max și alte 100 de premii

Celebrul artist și influencer Dorian Popa, unul dintre preferații publicului din România în materie de divertisment online și offline, face echipă cu portalul de cazino online Cazino365.ro pentru a promova un concurs la care se poate participa gratuit pe aplicația de mobil Cazino365 App.

Dorian Popa, alături de Cazino 365 App în concursul unde se pot câștiga un IPhone 14 Pro Max și alte 100 de premii
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Noi 2022   •   16:16

Celebrul artist și influencer Dorian Popa, unul dintre preferații publicului din România în materie de divertisment online și offline, face echipă cu portalul de cazino online Cazino365.ro pentru a promova un concurs la care se poate participa gratuit pe aplicația de mobil Cazino365 App. Marele premiu, constând într-un smartphone IPhone 14 Pro Max, va fi expediat norocosului câștigător chiar de către Dorian Popa.

Campania promoțională lansată pentru pasionații de sloturi gratis și alte jocuri de cazino online are ca premii inclusiv 100 de vouchere Paysafecard, utile pentru experiențele la păcănele online și jocuri de masă de cazinou. Cazino365 App, care oferă acces rapid la întregul univers al jocurilor de cazino online pe internet, se poate descărca gratuit din Google Play și Apple Store.

Ce găsești în Cazino365 App

Jocuri de sloturi gratuite de la cei mai importanți provideri de păcănele online, catalog sloturi cu informații despre jocuri, recenzii cazinouri online, sfaturi, noutăți, promoții, date despre bonusuri la online casino și multe alte astfel de resurse utile jucătorilor pot fi utilizate în Cazino365 App de la Cazino365.ro. Accentul se pune pe păcănele gratis și jocuri de sloturi în general, astfel că nu lipsesc unele dintre cele mai populare titluri, printre care amintim Shining Crown, Burning Hot, Book of Ra până la Book of Dead sau Sweet Bonanza.

Demn de menționat este că cei care folosesc aplicația Cazino365 pot avea siguranța experiențelor la cazino online inclusiv atunci când aleg jocul pe smartphone sau tabletă, oriunde și oricând. Acest lucru este posibil grație selecției atente a celor de la Cazino365.ro, care propune date exclusiv legate de cazinouri online licențiate pe plan local de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Astfel, Cazino 365.ro reprezintă un aliat de încredere pentru distracția online a utilizatorilor de jocuri de sloturi online.

Cum se câștigă premiile la concursul Cazino365 App cu Dorian Popa

Prezentată în social media chiar de Dorian Popa, campania promoțională Cazino365 App are un mecanism simplu și gratuit pentru participare. Trebuie pur și simplu descărcată aplicația Cazino 365 App, iar înscrierea se face prin completarea unui formular de concurs în aplicație, în secțiunea "Câștigă un iPhone 14 Pro Max cu Dorian Popa și Cazino365"). Evident, toți participanții trebuie să aibă cel puțin 18 ani la data înscrierii la promoție.

Mai sunt câteva zile în care cei interesați se pot înscrie fără costuri în această promoție, termenul limită fiind finalul zilei de 15 noiembrie 2022. Extragerea câștigătorului marelui premiu se va realiza în direct, pe canalul de YouTube al Cazino365, în data de 16 noiembrie. Pentru a asigura corectitudinea și transparența în mod garantat, premiile vor fi acordate cu ajutorul sistemului aleatoriu de extragere random.org.

"Ne dorim să oferim românilor cele mai plăcute și mai sigure experiențe de divertisment online în universul jocurilor de cazino, astfel că am lansat această invitație la concurs alături de unul dintre preferații publicului, Dorian Popa, influencer de încredere, asociat mereu cu distracția la cote înalte. Premiile campaniei promoționale atrag atenția spre jocurile de păcănele online gratis, ce pot reprezenta o idee bună pentru timpul liber, alături de alte forme de divertisment de calitate", explică reprezentanții Cazino365.ro.

Dorian Popa, vedetă de top în mediul online

Cunoscut mai ales pentru aparițiile sale pe posturile de televiziune, Dorian Popa a devenit un artist complet - vlogger, compozitor, dansator, cântăreț și actor. În mediul online, se bucură de succes puternic, dovadă fiind numărul foarte mare de urmăritori pe paginile sale: 2,4 milioane pe Instagram, peste un milion pe Facebook și 2,17 milioane pe canalul oficial de YouTube.

Cazino365.ro, dedicat jocurilor de cazino online

Portalul web de cazino online www.cazino365.ro și aplicația Cazino365 App, cu o mare varietate de păcănele online gratis, sunt dezvoltate de firma Tipzor Media. Cu peste 10 ani experiență în domeniul jocurilor de noroc și având printre colaboratori experți din piața de specialitate, compania este printre primele care au obținut licență de afiliat de la ONJN. Tipzor Media deține și alte titluri de succes în mediul online precum pacanele-gratis.ro, romaniansoccer.ro, gnttips.ro, techcafe.ro.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Mircea Badea, despre femeia căreia îi datorează toată cariera
x close