Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ecalificat.ro, cei ce te ajută să-ți urmezi visul

Ecalificat.ro, cei ce te ajută să-ți urmezi visul

Din păcate foarte mulți oameni stau captivi la locuri de muncă ce îi epuizează psihic și fizic, care nu rezonează absolut deloc cu sufletul lor, cu pasiunile sau interesele pe care le au în viață.

Ecalificat.ro, cei ce te ajută să-ți urmezi visul
de Georgiana Adam    |    20 Sep 2021   •   13:50

Și astfel se trezesc într-un ciclu vicios al depresiei și anxietății, sănătatea mentală și fizică agravându-se cu trecerea timpului. Dacă mai e și un loc de muncă toxic, unde oamenii sunt răi, efectele se accentuează și se revăd în primul rând pe chip, fiind îmbătrânit înainte de vreme.

Este realitatea zilelor noastre, fiindcă trebuie să avem cu ce ne întreține. Însă, niciodată nu este prea târziu pentru a face o schimbare. Poate dacă ai dat skip facultății și ai o vârstă deja considerabilă, nu pare acum o opțiune prea bună din lipsa timpului și a energiei ce o aveai odată. Însă există o soluție și anume să urmezi un curs online. Îți alegi domeniul în care te-ai simți tu cel mai bine lucrând și-ți transformi pasiunea în job. Și știi cum se spune, dacă iubești ceea ce faci, nu vei munci o zi din viața ta. Visul tău poate deveni realitate cu ajutorul cursurilor de calificare online de la ecalificat.ro.

Cursuri beauty, pentru servicii ce vor fi mereu căutate

Sfera de hair & beauty nu are cum să moară vreodată. Oamenii adoră să se răsfețe la salon, să se înfrumusețeze, să-și facă transformări radicale. Dacă visul tău este să devii hairstylist sau tehnician de unghii, atunci ecalificat.ro te susține în realizarea acestuia. Ca și hairstylist ai parte de un curs complet, unde înveți tehnici de realizare a tunsorilor și coafurilor moderne.

Datorită faptului că este online, este și mai avantajos pentru cei ce nu au timp. Astfel poți învăța de oriunde, oricând, în propriul tău ritm de asimilare a informațiilor. Pe toată durata cursului poți relua informațiile dacă vrei să le aprofundezi și primești chiar și consultanță din partea specialiștilor în acest domeniu. De asemenea, pentru utilizarea platformei ai parte și de asistență tehnică.

În cadrul acestui curs online înveți care sunt instrumentele necesare pentru un hairstylist și cum se utilizează, tipurile de păr și ce produse trebuie utilizate, cum se execută o tunsoare corect în funcție de forma feței și tipului de păr, tehnici de coafare, cum să alegi culoarea vopselei și cum să vopsești corect, tehnica standard de vopsire, tehnica șuvițelor sau cu mai multe culori, tehnici de decolorare și repigmentare, cum trebuie să se desfășoare activitatea în salon, informații despre organizare și funcționare și consilierea clienților.

De ce să faci cursul aici

Ai posibilitatea de a te concentra doar pe ce te pasionează sau poți participa la mai multe programe simultan, cursurile au un conținut structurat, elaborat de specialiști în fiecare domeniu. Înveți mai ușor datorită faptului că ai parte și de conținut multimedia, nu depinzi de vreun program și poți interacționa cu alți utilizatori, cât și cu lectorul cursului pentru orice nelămurire sau informații adiționale.

Formatorii din cadrul cursurilor sunt profesioniști, dedicați, prompți și comunică eficient și au experiență vastă în domeniu. Dacă vrei să descoperi toate cursurile disponibile și să afli mai multe informații accesează www.ecalificat.ro.

Contact: 0746 165 456

E-mail: [email protected]

×
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close