Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce emoții exprimă culoarea trandafirilor?

Ce emoții exprimă culoarea trandafirilor?

Îi vedem peste tot și știm că femeile îi adoră. Se apropie Valentine`s Day și știi că trebuie să cumperi un buchet de flori care să conțină și trandafiri.

Ce emoții exprimă culoarea trandafirilor?
Sursa foto: pexels.com
de Georgiana Adam    |    09 Feb 2021   •   17:05

Dar ce culoare să aibă trandafiri? Ei bine, despre asta îți vom povesti noi astăzi. Pentru că luna iubirii a început și urmează cea mai așteptată sărbătoare de către femeile îndrăgostite, acum vei afla care sunt semnificațiile trandafirilor pentru a știi exact ce mesaje să transmiți cu ocazia acestei zile.

Trandafiri au inspirat oameni de-a lungul veacurilor pentru că au dezvoltat o limbă specifică a trandafirilor prin atribuirea de semnificații culorilor, varietăților dar și numărului de trandafiri care sunt într-un buchet. În mod tradițional, trandafirul este considerat floarea iubirii. Nimic nu bate trandafiri roșii când vrem să spunem „Te iubesc” de Ziua Îndrăgostiților.

Însă, dacă vrei ca anul acesta să ieși din tipare și să-I faci iubitei tale un cadou mai diferit alege buchete de flori în nuanțe diferite, cumva atipice pentru Valentine`s Day.

Trandafirii roșii

Trandafirii roșii sunt mesagerii perfecți ai iubirii. Aceștia sunt dăruiți încă din cele mai vechi timpuri ca semn al dragostei profunde și în ciuda trecerii timpului farmecul și obiceiul de a-I dărui nu s-a demodat.

Trandafirii roșii sunt cele mai vândute și căutate flori din lume. Un buchet format din 101 fire de trandafiri roșii este ideal pentru o cerere în căsătorie și va constitui o amintire vie a celui mai frumos moment dintr-o relație.

Trandafirii roz

Trandafirii roz semnifica fericire, grație, bucurie și exprimă emoții blânde și delicate. Aceștia sunt simbolul feminității, ai rafinamentului și al eleganței. În funcție de nuanța pe care o au, trandafirilor li se modifică și semnificația: trandafirii în nuanțe de roz profund transmit aprecierea și recunoștința, pe când trandafirii în nuanțe de roz pal transmit grație și admirație.

Trandafirii albi

Trandafirii albi sunt simbolul purității, ai inocenței și ai sincerității. Aceștia arată respectul și admirația pe care o ai vis-à-vis de o persoană. În vremurile victoriene, la nașterea unui copil se daruiau trandafiri albi, simbol al inocenței și al purității.

De asemenea, trandafirul alb este floarea clasică a nunții. Cu ocazia acestui eveniment, trandafirul alb reprezintă unitatea, puritatea și virtutea.

De Valentine`s Day, un buchet de trandafiri albi reprezintă dragostea nevinovată, sinceră, curată și nemuritoare.

Trandafirii galbeni

Trandafirii galbeni sunt un simbol al extravagantei. Aceștia transmit sentimente de bucurie, căldură și fericire absolute. În timpurile vechi, trandafirul galben era văzut ca și un simbol al geloziei. Odată cu trecerea timpului, această conotație a dispărut, iar astăzi trandafirii galbeni exprimă un mesaj sincer și direct ”vreau să fii a mea pentru totdeauna”.

Totodată, trandafirii galbeni au puterea de a schimba stările de spirit și de aduce instant zâmbete.

De Valentine„s Day, Floraria Maison D'Or te așteaptă cu cele mai frumoase flori. Buchete de flori, cutii cu flori sau aranjamente florale toate sunt pregătite de sărbătoarea iubirii. Transmite mesaje sincere și asigură-te că femeia specială din viața ta simte toată iubirea, aprecierea și respectul pe care i le porți.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close