Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ești interesat de tatuaje pentru fete? Află ce modele ai la dispoziție

Ești interesat de tatuaje pentru fete? Află ce modele ai la dispoziție

Îți dorești să îți imprimi pe piele un simbol care să te reprezinte și care să ,,vorbească” celorlalți despre felul tău de a fi?

Ești interesat de tatuaje pentru fete? Află ce modele ai la dispoziție
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Oct 2022   •   15:25

Având foarte multe modele de tatuaje fete la dispoziție, indicat este să îți aloci suficient timp pentru a te gândi la imaginea potrivită. Tatuajul permanent îți va rămâne pentru totdeauna pe piele, așa că este vorba despre o decizie importantă!

Tatuaje fete – cuvinte, fraze sau litere

O categorie de tatuaje foarte căutată în rândul doamnelor și domnișoarelor este cea formată din cuvinte, fraze ori litere. Dacă o persoană anume ți-a marcat viața ori ai un motto după care îți ghidezi acțiunile, gândește-te foarte bine la locul de pe piele unde ai vrea să îți imprimi tatuajul. Poți alege dintre numeroase tipuri de fonturi: de la cele clasice, simple, până la modelele gotice sau fonturile ronde, romantice, în funcție de personalitatea ta!

Animale

Îți plac foarte mult animalele? Atunci este bine să știi că desenul tău de pe piele poate reprezenta o pisică, un câine, un leu, un tigru sau orice alt animal care este reprezentativ pentru tine. Din punct de vedere al mărimii, poți opta ca desenul să fie mic și discret sau mare: rămâne la alegerea ta cât de vizibil pentru cei din jur îți dorești să fie tatuajul.

Imagini abstracte

Imaginile abstracte sunt și ele extrem de căutate în prezent când vine vorba despre tatuaje. De exemplu, te poți orienta spre desene cu forme ronde ori cu linii drepte, care să fie colorate sau alb negru. Studiază cât mai multe variante în acest sens, până găsești tatuajul ideal pentru tine!

Chipul cuiva drag

Fie că te gândești la mama, la un frate sau la o soră, la propriul copil sau la o altă persoană care, la un moment dat, ți-a marcat viața, cu ajutorul unei fotografii tattoo artistul îți poate creiona un desen, iar ulterior să ți-l imprime pe piele. Corpul îți aparține și poți face orice îți dorești cu el, atâta timp cât ai siguranța că peste câțiva ani nu te vei răzgândi și nu vei regreta.

Elemente din natură

Florile, copacii, stelele, soarele sau luna pot reprezenta, de asemenea, elemente inspiraționale pentru tine. Dacă ești o persoană visătoare, care adoră noaptea, de exemplu, îți poți tatua pe piele luna, înconjurată de stele. În schimb, dacă ești mereu optimistă și ai o energie pozitivă, soarele îți poate aminti zi de zi că după fiecare ploaie, curcubeul își face apariția. Indiferent de elementul naturii pentru care optezi, însă, indicat este să te gândești la ce reprezintă acesta pentru tine: doar astfel vei avea certitudinea că iei decizia potrivită!

Simboluri matematice și semne de punctuație

Nu în ultimul rând, simbolurile matematice, alături de semnele de punctuație sunt și ele interesante, mai ales în condițiile în care le pui într-un context. Avantajul de care te bucuri când alegi din această categorie este că tatuajele sunt micuțe și discrete.

Semnul infinitului, mulțimea vidă, semnul întrebării sau semnul exclamării – iată doar câteva dintre variantele pe care le ai la dispoziție. Pe lângă acestea, te mai poți orienta și spre punct, virgulă, acolade, paranteze ori plus sau minus.

Studiază cu atenție cât mai multe modele tatuaje, înainte de a decide care este imaginea perfectă pe care să ți-o imprimi pe piele. Pune în balanță elementele care te reprezintă, locul în care ți-ai dori să te tatuezi, dar și dimensiunea desenului: toate acestea sunt lucruri despre care și tattoo artistul de la Funkytattoo.ro îți va vorbi înainte de a realiza tatuajul propriu zis.

Date de contact:

Email: [email protected]

Telefon: 0731.525.808 / 0772.047.223

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close