Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Fă cunoștință cu cel mai exclusivist proiect imobiliar de pe litoralul românesc - AXXIS Nova Resort & SPA

Fă cunoștință cu cel mai exclusivist proiect imobiliar de pe litoralul românesc - AXXIS Nova Resort & SPA

Descoperă primul concept imobiliar integrat de pe litoralul românesc: AXXIS Nova Resort & SPA.

Fă cunoștință cu cel mai exclusivist proiect imobiliar de pe litoralul românesc - AXXIS Nova Resort & SPA
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Mar 2023   •   11:55

AXXIS Nova Resort & SPA. Situat în prima linie la Marea Neagră, în Mamaia Nord, complexul este compus din 6 blocuri cu apartamente de lux ce vor însuma 1500 de unități de locuit, un hotel de 5 stele, AXXIS MUNDI, ce va fi deschis pe tot parcursul anului, precum și o multitudine de facilități și servicii high-end ce oferă oportunitatea de a trăi la cel mai înalt nivel la țărmul Mării Negre.

Fie că preferi o vedere către litoral sau spre interiorul resortului, fiecare unitate locativă dispune de terase generoase pentru a te bucura de cele mai frumoase momente de relaxare.

AXXIS Nova Resort & SPA este un proiect imobiliar unic și inovator care se află într-o locație privilegiată, la doar câțiva pași de plajă, restaurante, cluburi și atracții turistice. Reprezintă astfel, alegerea ideală pentru cei care doresc să beneficieze de cel mai ridicat standard de confort și să se bucure de o locație inegalabilă la malul mării. Iată câteva date ce atestă amploarea acestuia:

  • 50.000 mp suprafață resort

  • 20.000 mp de plajă administrată privat blue fag (cu toate facilitățile incluse)

  • 15.000 mp de spații verzi

  • 1.600 mp piscine încălzite

În plus, complexul dispune de numeroase facilități de lux: SPA, sală de fitness, piscină interioară și exterioară, cazino, terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii, hotel pentru animale, parcare subterană, spălătorie non-stop, o galerie comercială exclusivistă, restaurante à la carte, precum și cafenele de lux pentru întâlnirile cu prietenii și ieșirile în familie.

Ai parte de o ambianță desăvârșită prin intermediul apartamentelor de lux cu finisaje ce îmbină estetica și funcționalitatea!

Fiecare spațiu locativ este conceput pentru a oferi confortul și luxul pe care ți le dorești. Poți opta între mai multe tipuri de locuințe: garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere sau penthouse-uri complet finisate. Mobilarea se face opțional, clienții având 3 stiluri de design interior pentru alegere: Axxis, Solis și Luna.

Spațiile locative sunt incluse în 6 clădiri rezidențiale ce poartă numele unor importante capitale europene, ce sunt și atracții turistice (Madrid, Lisabona, Paris, Atena, Roma și Monte Carlo).

Blocul Madrid va fi primul imobil ce va oferi începând cu acest an 269 de unități locative dotate cu numeroase facilități, ce asigură un confort sporit permanent. Iată care sunt dotările și atuurile apartamentelor care-ți pot deveni casă:

  • Terasă generoasă cu view spre mare

  • Smart Home instalat

  • Centrale termice

  • Sisteme de încălzire prin pardoseală

  • Aer condiționat

  • Sistem de fațadă ventilată

  • Loc de parcare pentru fiecare unitate locativă

 

Toate aceste facilități conduc la sporirea confortului general, cât și la o eficiență energetică ridicată, mulțumită și panourilor solare existente.

În plus, poți opta pentru unul dintre cele 3 stiluri de amenajare propuse de dezvoltator: Axxis, Solis și Luna. Prin intermediul acestora îți poți crea atmosfera ideală acasă la tine, care îndeplinește preferințele tale estetice și de confort.

Pentru aceia care doresc să petreacă o vacanță de lux, hotelul de 5 stele oferă camere elegant decorate și servicii premium pentru a asigura un sejur de neuitat pe litoral.

Bucură-te de un ansamblu rezidențial și hotelier ce redefinește luxul și eleganța la Marea Neagră!

Nu rata oportunitatea de a locui sau de a petrece o vacanță de neuitat într-o locație unică și de a experimenta luxul la cel mai înalt nivel, sau de a investi în unul dintre cele mai importante proiecte imobiliare din România.

Axxis Nova Resort &SPA a câștigat cel mai râvnit trofeu al galei Romanian Property Awards (Best Project 2021). De asemenea, a fost desemnat „Ansamblul Rezidențial și Hotelier Exclusivist al Anului 2022”, în cadrul Galei Real Estate Magazine.

Beneficiază de multiplele facilități moderne oferite de acest proiect unic. Astfel, dacă ești în căutarea unui apartament de vânzare în Mamaia Nord, AXXIS Nova Resort & SPA reprezintă alegerea perfectă. 

Pentru mai multe detalii intră pe axxisnova.ro/ro/

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close