Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Floraria online Amazon - 20 de ani in minunata lume a florilor

Floraria online Amazon - 20 de ani in minunata lume a florilor

In urma cu 20 de ani in momentul in care a decis sa isi infiiteze propria floraria, designerul floral Nicu Marin, nu realiza ce impact o sa aibe aceasta decizie asupra sa si a zecilor de mii de persoane cu care a intrat in contact.

Floraria online Amazon - 20 de ani in minunata lume a florilor
de Georgiana Adam    |    22 Apr 2021   •   14:08

In urma cu 20 de ani in momentul in care a decis sa isi infiiteze propria floraria, designerul floral Nicu Marin, nu realiza ce impact o sa aibe aceasta decizie asupra sa si a zecilor de mii de persoane cu care a intrat in contact.

Cu o prezenta neintrerupta de mai bine de 30 ani in universul designului floral, Nicu o figura cunoscuta si respectata in lumea floristilor din Romania, a hotarat in 2002 ca este timpul pentru o noua provocare in ceea ce priveste prefesia sa, dand nastere florariei Amazon, dupa 20 de ani devenind una dintre cele mai respectate repere in lumea designului floral din tara noastra.

Cu o retea nationala dezvoltata gata sa ofere servicii la superlativ, Floraria Amazon este capabila sa ofere servicii de livrare flori in peste 80 de localitati din Romania in doar 2-4 fara taxe suplimentare de transport. In Bucuresti si Ilfov, serviciul de livrare flori Bucuresti este gratuit si este asigurat de proprii curieri, personal calificat si prietenos care intampina persoana iubita din viata ta cu zambetul pe buze.

Floraria Amazon este una din putinele florii online din Romania ce are dezvoltata o retea internationala de transport de flori, asigurand livrarea de buchete de flori si aranjamente florale in peste 50 de tari de pe mapamond la cele mai mici costuri din piata.

Nicu Marin ne marturiseste ca povestea de succes a florariei Amazon nu ar fi putut exista daca s-ar fi abatut de la principiul sau de a pune satisfactia clientului inainte satisfactiei personale. “Zambetele care reusim sa le aducem in fiecare familie, zi de zi, este rasplata cea mai de pret in activitatea noastra”, marturiseste Nicu.

Calitatea produselor este un alt factor de la care nu se face rabat niciodata, floraria Amazon garantand ca fiecare buchet este creat cu aceasi pasiune si energie de catre floristii sai experimentati, garantand ca fiecare floare isi va pastra prospetimea cel putin 5 zile din momentul livrarii.

Din paleta vasta de produse nu pot lipsi buchete de trandafiri, buchete de lalele si frezii, buchete de bujori, florii in cutie, plante in ghiveci si aranjamente florale minunate.

Floraria Amazon are in permanenta o oferta vasta de buchete de flori si aranjamente florale de sezon ori pentru diverse ocazii, sarbatorile precum Valentine’s Day, Floriile, sau Sfanta Maria ocupand un loc de cinste.

Asadar nu rata ocazia sa transformi ziua de azi intr-o zi speciala, si daruieste-i persoanei iubite din viata o floare, ofera-i un zambet si o raza de fericire, arata-i ca ocupa inca cel mai important loc in inima si viata ta.

Sotie, iubita, fiica sau mama, nimic nu poate egala fericirea care o poate aduce o floare in inimile lor.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close