Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ghetele îmblănite de damă, în topul modei și pe podiumurile de modă

Ghetele îmblănite de damă, în topul modei și pe podiumurile de modă

Pielea ecologică nu părăsește scena modei și rămâne principalul material al ghetelor de toamnă.

Ghetele îmblănite de damă, în topul modei și pe podiumurile de modă
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Oct 2022   •   07:16

Simple si familiare, pot da șanse unor tendințe super strălucitoare. Ghetele din piele ecologică mată în alb și gri stau la baza colecțiilor marilor case de modă, iar modelele de ghete îmblănite damă lăcuite, sunt deosebit de iubite de mulți designeri. Aceste modele atrag mereu atenția, se potrivesc nu numai pentru stilul avangardist, ci și pentru ținute casual sau clasice. Una dintre caracteristicile multor colecții de modă din acest sezon, sunt combinațiile monocrome. Adică, ghetele nu sunt considerate separat, ci creează un tandem inseparabil din materiale diferite, îmbinându-se într-un singur model strălucitor de aceeași culoare.

Ghete damă îmblănite cu vârf rotunjit

Femeile care nu-și mai pot imagina garderoba fără ținute clasice vor fi încântate să afle că ghetele cu vârful ușor rotunjit, extins, sunt ferm stabilite pe podiumuri. Aceste tipuri de încălțăminte sunt perfecte pentru rochii și pantaloni. Dacă te-ai săturat de tocuri poți opta pentru ghete cu talpa plană, platformă sau de motociclist, care sunt confortabile și, în ciuda aspectului lor dur, arată bine pe picioarele fragile ale femeilor zvelte. Este aproape imposibil să-ți imaginezi o imagine de iarnă fără o urmă de blană. Și acest lucru se aplică în primul rând încălțămintei de damă. Principala tendință de stiluri în acest sezon, sunt ghetele de iarnă îmblănite. Produsele sunt cusute din materiale de înaltă calitate și arată elegante și stilate. Principalul lucru este să alegi ghete îmblănite damă combinate armonios cu hainele.

Varietate de modele

Există o varietate bogată de modele de ghete cu combinații de blană, nuanțe de culoare și materiale. Trimurile din blană pot decora întreaga suprafață exterioară a arborelui piciorului sau pot fi proiectate sub forma unei manșete. Încălțămintea de iarnă îmblănită arată original și se poate lăuda cu o durată lungă de viață. Atunci când achiziționezi astfel de tipuri de încălțăminte, trebuie avut în vedere faptul că materialele artificiale pot oferi un schimb bun de aer și, prin urmare, ar trebui să alegi astfel de modele pentru purtarea zilnică îndelungată. La aproape toate modelele de ghete de damă de iarnă, căptușeala este din blană. În general, este realizată din materiale artificiale și naturale. Blana cu o grămadă scurtă și liberă este utilizată pentru căptușeala ghetelor. De asemenea este folosită atât în finisarea decorativă exterioară a ghetelor, cât și în interiorul acestora.

Blana artificială este un material textil care imită blana naturală. Această căptușeală devine din ce în ce mai populară și răspândită. Și acest lucru este de înțeles, deoarece blana artificială are o mulțime de avantaje: ușurința materialului, îngrijire ușoară, rezistență ridicată, preț scăzut, diverse nuanțe. Blana, vopsită în culori strălucitoare, este folosită pentru decorarea exterioară a încălțămintei. Astăzi, poți alege o diversitate de ghete damă îmblănite în diverse modele și culori.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
1,5 milioane de angajați români ar putea avea salarii mai mici, din iulie
x close