Antena 3 CNN Economic Conținut plătit HappyLight.ro – magazinul online care aduce lumina LED în casele românilor anunță că de Black Friday vor acorda un cadou surpriză tuturor clienților

HappyLight.ro – magazinul online care aduce lumina LED în casele românilor anunță că de Black Friday vor acorda un cadou surpriză tuturor clienților

Amatorii de cumpărături din toată țara așteaptă cu nerăbdare unul dintre evenimentele principale ale anului – BLACK FRIDAY 2022!

HappyLight.ro – magazinul online care aduce lumina LED în casele românilor anunță că de Black Friday vor acorda un cadou surpriză tuturor clienților
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Noi 2022   •   14:08

Tradiția de renume mondial, care își are originea în America și a migrat rapid peste mări, mulțumește clienții de câteva decenii. Și, în mod paradoxal, aduce profit suplimentar pentru vânzători.

În fiecare an, din ce în ce mai multe mărci, atât cele celebre, cât și cele locale, se alătură marelui eveniment BLACK FRIDAY. În acest fel, consumatorii se pot bucura din plin de reduceri substanțiale. În concluzie, Black Friday este o ocazie nemaipomenită atât pentru consumatori de a achiziționa produsele mult dorite la prețuri mult mai mici decât de obicei, iar pentru vânzători de a-și crește vânzările într-un mod semnificativ.

Așadar, uriașele reduceri de Black Friday vor atinge multe magazine. Decorațiunile și mobilierul pentru casă nu fac excepție. Totuși există magazine online care organizează un alt tip de Black Friday. De ex. HappyLight.ro - magazinul online de corpuri de iluminat LED anunță că pentru Black Friday vor avea o altă abordare, aceștia anunță că pregătesc un cadou surpriză pentru cei care vor achiziționa produse de iluminat LED în perioada Black Friday.

Dacă dorești să schimbi atmosfera locuinței tale cu corpuri noi de iluminat, acum este momentul ideal pentru această schimbare!

HappyLight.ro dispune de o gamă largă de corpuri de iluminat LED: aplice LED pentru perete și tavan, lustre LED cu telecomandă, lustre moderne cu becuri, candelabre LED elegante și sofisticate. Acum îți poți îmbunătăți iluminatul și designul locuinței tale cu lustre led moderne. De asemenea, trebuie să știi că iluminatul LED nu doar oferă o lumină de mai bună calitate, dar și consumă cu până la 80% mai puțină energie decât iluminatul clasic.

Pe HappyLight.ro găsești aplice Led pentru perete sau pentru tavan, cu design minimalist și modern, pretabile pentru o diversitate de decoruri. Aceste corpuri de iluminat de dimensiuni reduse, au un consum de energie extrem de mic, dar oferă o luminozitate puternică. Estetice și economice, aplicele LED îți vor ilumina și decora perfect locuința.

Dacă de ceva timp îți dorești o lustră LED cu telecomandă, Black Friday este șansa ta! Alege o lustră Led pe gustul tău și bucură-te de beneficiile tehnologiei de ultimă generație și de cadoul surpriză. Unul dintre avantajele lustrelor Led este că acestea au trei tipuri de lumină: lumina rece, caldă și naturală. În acest fel poți alege tipul de lumină necesar și intensitatea luminoasă din telecomandă. De asemenea, lustrele Led au un consum mic de energie, sunt luminoase și au design deosebit. Poți schimba radical înfățișarea dormitorului sau livingului tău cu o lustră Led modernă, care va trezi admirația celor care îți pășesc pragul.

Și lustrele moderne cu becuri se bucură în continuare de o popularite deosebită. Designul variat și inovativ cucerește privirile celor care își doresc piese elegante, unice și inedite. HappyLight.ro dispune de modele cu finisaje de calitate înaltă, globuri din sticlă albă, transparentă sau fumurie. Pentru acest model de lustre, magazinul online recomandă becurile Led, eficiente energetic și pentru că produc o lumină mai albă, asemănătoare cu lumina naturală.

De Black Friday, poți cumpăra și un candelabru Led. Candelabrele Led aduc o notă de eleganță și glamour unei încăperi, creând astfel un ambient deosebit menit să încânte privirile. Alege modelul potrivit cu designul locuinței tale și vei obține o piesă nouă care îți va transforma întregul decor.

Black Friday este cea mai bună perioadă pentru ați reînnoi interiorul. Poți aduce un plus estetic inedit decorului și ilumina eficient locuința cu corpuri de iluminat Led estetice și moderne.

HappyLight.ro anunță startul campaniei de Black Friday pe 11 noiembrie 2022. Stai aproape și vezi ce cadou ți-au pregătit.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close