Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Lenjeriile de pat, un produs de interes pentru public - cum vă asigurați că alegeți ceva de calitate

Lenjeriile de pat, un produs de interes pentru public - cum vă asigurați că alegeți ceva de calitate

Poate că este și sezonul o influență sau nu, însă cert este că lenjeriile de pat devin un interes absolut pentru public mai ales în această perioadă din an. Pentru că petrec mai mult timp în casă, pentru că au nevoie de stil cozy, publicul este în căutare de lenjerii în care să se simtă de vis și să se odihnească cât mai bine. Le găsesc negreșit la finette.ro.

Lenjeriile de pat, un produs de interes pentru public - cum vă asigurați că alegeți ceva de calitate
de Georgiana Adam    |    23 Noi 2020   •   17:35

La prima vedere, despre lenjerii de pat se pare că nu sunt chiar atât de multe de spus. Vorbim despre un set complet de piese, care împreună îmbracă patul. Doar că totul se dovedește a fi mai pretențios când efectiv folosiți lenjeria în cauză. Finețea sa, tipul de material, cum vă face acesta să vă simțiți și mai ales cum se comportă în timp, la uzură, sunt aspecte relevante despre alegerea lenjeriei de pat.

Lenjeria din bumbac, eternul reper al calității

Dacă ne raportăm la tipul de material, bumbacul este o recomandare. Dintotdeauna bumbacul a fost apreciat, datorită proprietăților sale. Știm deja cât de bine se simte pielea când este îmbrăcată de bumbac. Atenție însă, unele magazine s-ar putea lăuda că dispun de lenjerii din bumbac, însă o diferență a calității o veți face și la densitatea țesăturii. Cu cât este gramajul mai mare, cu atât mai bine, iar de regulă acest aspect este notat pe ambalaj.

De asemenea, deși par detalii, unele aspecte contează mai mult decât ați crede. Când vine vorba de mărimea corectă este indicat să respectați acest aspect; un set mai mare decât trebuie sau mai mic decât piesele patului va crea disconfort. Mai practic este că în eshop-ul www.finette.ro veți găsi categorii distincte de lenjerii pentru o persoană, două persoane sau după dimensiuni.

Fină la atingere, rezistentă și cu un print atractiv

În camera de dormit patul este element central. Așadar merită atenția cuvenită și la alegerea pieselor ce îl îmbracă. Lenjeria ideală este fină la atingere, nici prea groasă, nici prea subțire, ce rezistă în timp și are un print atractiv. Acum în prag de sărbători pot fi relevante alegerile ce țin de printurile de sezon, cele de Crăciun. Chiar dacă de regulă vă ghidați după decorul interior și culorile din cameră, când vine vorba de perioada de Crăciun lenjeria cu un astfel de print este atracția maximă, chiar dacă iese în evidență și este unica pată de culoare din cameră.

Finette.ro pune la dispoziție lenjerii impresionante, parcă real pictate, în culori vii. Acestea rezistă la multiple spălări și nu se decolorează, dacă sunt întreținute corect și spălate la temperaturi de maximum 40 de grade. Secretul este finetul din compoziție și calitatea produselor. Regăsim aici lenjerii create în fabrici din țară, de la producători autohtoni. România a avut reputație mondială de producător de lenjerii și iată că încă există activitate în acest sector.

Finette.ro propune de asemenea și piese individuale, huse, pleduri și paturi sau cuverturi, toate tipurile de produse ce pot crea din dormitor un univers al relaxării: topper saltea, draperii, pilote etc.

Contact:

Depozit - Sânleani, jud. Arad, nr. 565

0770 213 601

[email protected]

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close