Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Lucruri de care ai nevoie atunci când lucrezi de acasă. Ce nu trebuie să îți lipsească niciodată

Lucruri de care ai nevoie atunci când lucrezi de acasă. Ce nu trebuie să îți lipsească niciodată

Pandemia de coronavirus a reconfigurat carierele și visele multora, dacă în urmă cu mai bine de un, procentul celor care lucrau de acasă în România era infim, în prezent, numeroase companii au ales să își lase angajații să lucreze de acasă.

Lucruri de care ai nevoie atunci când lucrezi de acasă. Ce nu trebuie să îți lipsească niciodată
de Georgiana Adam    |    31 Mai 2021   •   10:02

Atunci când lucrezi de acasă, din propria intimitate, ai numeroase avantaje, însă există câteva lucruri de care ai neapărată nevoie pentru ca tu să poți munci și să dai randament la maximum.

Ce trebuie să ai mereu la îndemână, atunci când lucrezi de acasă

Orice ai face, nu ai cum să duci îndeplinire sarcinile fără un laptop performant, care te va ajuta enorm și îți va crește productivitate la locul de muncă. Dacă nu ai deja unul, nu ezita să îți achiziționezi un laptop de calitate, care te va ajuta atunci când lucrezi.

Dacă nu știi pentru ce model să optezi și ce configurație are cel pe care ai pus deja ochii, nu te sfii să ceri ajutor cuiva care se pricepe foarte bine la aceste lucruri. 

  1. Atunci când lucrezi până târziu în noapte și timpul te presează să finalizezi proiectul la care ai muncit în ultimele săptămâni, ajutorul unei imprimante 3d te salvează! Dacă nu știi ce să achiziționezi, intră pe site-ul Forit.ro și vei găsi o ofertă de neegalat, cu cele mai performante imprimante 3d.
  2. Pentru că lucrezi ore în șir, chiar dacă ești în intimitatea și confortul propriei case, ai nevoie de un scaun de birou de calitate, care să te ajute să stai la birou fără să mai durerile acelea cumplite de spate. Dacă nu ai achiziționat deja un asemenea ajutor, e momentul să cauți și să îl comanzi, pentru că sănătatea este extrem de importantă. 
  3. Dacă te numeri printre persoanele norocoase care se bucură de o locuință spațioasă, cu mai multe camere, pentru productivitate maximă este de preferat ca o camera sa o transformi în biroul tău, unde poți lucra în liniște departe de agitația din restul casei. 

Pentru ca totul să arate deosebit, în camera pe care ai transformat-o în birou este, de preferat, sa așezi câteva ghivece cu flori și chiar o vază cu plante parfumate. 

Deși în zilele noastre folosim enorm calculatoarele, telefoanele sau tabletele, pe birou este indicat sa ai mereu la îndemână câteva coli de scris și pixuri sau creioane. Atunci când îți va veni ideea salvatoare sau vei dori sa scrii ceva rapid, le vei găsi la îndemână. 

Atunci când lucrezi de acasă, este important să știi să faci diferența între relaxare și job. Faptul că ești în locul unde te simți cel mai bine și te relaxezi, nu înseamnă că vei lucra mai puțin, ci doar că te bucuri de privilegiul de a lucra din intimitatea casei tale.

Dacă și tu lucrezi de acasă, încearcă să fii un bun profesionist, sa muncești chiar mai mult decât ai face-o dacă ai fi la birou, și să încerci să te autodepasesti în fiecare zi. 

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close