Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Lustre led - sisteme de iluminat economice și fiabile

Lustre led - sisteme de iluminat economice și fiabile

Fie că e vorba de spatii de intrare, sufragerii sau dormitoare, modelele variate de lustre led dictează decorul casei, fiind durabile și eficiente din punct de vedere energetic. Paleta generoasa de finisaje permite încadrarea acestor corpuri de iluminat în orice tip de încăpere, de la cele ultramoderne până la cele cu tematica retro.

Lustre led - sisteme de iluminat economice și fiabile
de Georgiana Adam    |    21 Iul 2021   •   14:31

Lustrele sunt echipate cu LED-uri SMD (‘’surface-mounted device’’ sau ‘’LED montat la suprafață’’) distribuite pe tot corpul de iluminat, oferind o intensitate luminoasa maxima în mai puțin de o secunda.

Lustrele cu LED oferă o lumina cât mai apropiata de cea naturala, fară a obosi vederea deoarece nu au flicker. Ele aduc un stil unic și personalizat spațiului de locuit, indiferent că este vorba de spatii de intrare, dormitor, bucătărie, terase, birouri sau spatii hoteliere.

Led – Star vine în întâmpinarea clienților sai cu o gama variata de lustre led, de la clasicele lustre cu brațe, până la lustre în 3D și cu aspect futurist, lustre cu luminozitate variabila și telecomanda care permite regajul intensității luminoase ori schimbarea temperaturii de la lumina alba rece până la albul cald sau lumina naturala:

● Lustre led aplicate – permit un montaj direct pe tavan, fiind recomandate pentru camerele cu tavane joase

Lustre led suspendate - permit un montaj suspendat cu tiranți pe tavan, fiind recomandate pentru camerele cu tavane înalte

● Lustre led cu telecomanda – cu trei tipuri de lumina, Alb Cald / Alb Natural / Alb Rece, reprezentând ultimul trend în domeniul iluminatului cu LED.

Design-ul modern și funcțiile avansate fac din aceste lustre o alegere foarte inspirata atât pentru iluminatul rezidențial, iluminatul destinat pentru spatiile de birouri, cât și pentru cel destinat spatiilor comerciale. Chiar daca LED-urile pot fi mici, noile modele cu luminozitate ridicata au capacitatea de a produce o cantitate considerabila de lumina, fiind perfecte pentru lumina data de lustrele bazate pe noua tehnologie.

Lustrele cu led au de partea lor numeroase avantaje economice și practice, iar printre cele care merita menționate se numără:

Eficienta Energetica. Lustrele cu led care iau locul surselor de iluminat clasice din generatiille anterioare pot aduce o economie de energie electrica de până la 50%.

Ele consuma de 10 ori mai puțin în comparație cu neoanele și corpurile obișnuite mai vechi, având o durata de funcționare care poate ajunge până la 30.000 - 50.000 de ore.

Iluminare funcțională în cel mai economic mod. Design-ul inedit al lustrelor bazate pe tehnologia LED îmbină armonios funcționalitatea unei aplice clasice cu opțiunea de alegere a luminii (iluminat inteligent reglabil) dorite în funcție de ocazie realizata cu ajutorul telecomenzii incluse.

Versatilitate în folosire. Lustrele bazate pe cea mai noua tehnologie LED se potrivesc într-un număr mare de spatii, precum living-uri, bucătarii, dormitoare, holuri, spatii comerciale (magazine) sau de birouri.

Alternativa ecologica. Lustrele cu LED nu conțin mercur și reduc considerabil emisiile de carbon. LED-urile nu emit aproape deloc raze ultraviolete (UV) și infraroșii, fiind prietenoase cu mediul înconjurător.

Iluminare mai productiva. Design-ul ergonomic al lustrelor permite un unghi mai mare de iluminare, fapt care face că aceste corpuri de iluminat să fie de până la 4 ori mai eficiente decât becurile cu incandescenta.

Putere termica redusa. Led-urile lustrelor nu se încălzesc și nu emit căldură, astfel că pot fi folosite cu succes inclusiv în anumite aplicații de iluminat a unor produse sensibile la căldură (produse alimentare, opera de arta, etc.). Totodată, ele sunt rezistente la sute de cicluri aprindere - stingere, garantând siguranță în utilizare.

×
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close