Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Descoperă Magazinul Colecționarului și cele peste 2500 de modele de machete auto

Descoperă Magazinul Colecționarului și cele peste 2500 de modele de machete auto

Cine a spus că jucăriile sunt numai pentru copii s-a înșelat amarnic. Cât timp trăim, fiecare dintre noi avem anumite pasiuni și ne place ca atunci când avem ceva timp liber, să ne bucurăm de anumite lucruri, chiar și unele care pentru ceilalți par neînsemnate sau lipsite de sens. Ca de exemplu, realizarea și expunerea de machete, auto și nu numai. Există unele persoane care găsesc în construirea și finalizarea unei machete a ceva ce iubesc relaxare, sentimentul de reușită și de a obține ceva cu adevărat special.

Descoperă Magazinul Colecționarului și cele peste 2500 de modele de machete auto
de Georgiana Adam    |    14 Iun 2022   •   12:12

Cu toții avem o mașină sau un alt autovehicul de care eram îndrăgostiți în copilărie sau chiar și în prezent. Fără îndoială că nu am putea obține, sau cel puțin nu atât de ușor, un model actual însă, pentru a păstra vii amintirile acestea, putem alege o machetă cu un aspect 100% identic din Magazinul Colecționarului. Cu peste 2500 de modele disponibile numai în ceea ce privește mașinile, putem găsi numeroase serii și modele care au devenit adevărate vedete și icoane în istorie, încă de la apariția primelor modele și până în prezent, atât în ceea ce privește mașinile personale cât și cele de curse.

Există nu numai iubitori de mașini dar și de alte mijloace de transport și chiar mai mult de atât iar Magazinul Colectionatrului face tot posibiliul pentru a le aduce ceea ce vor. Aici pot fi găsite nu numai machete auto ci și machete de elicoptere, avioane, machere militare, feroviare dar de asemenea, și multe alte elemente colectionabile, precu monede, bancnote, accesorii sau elemente naturale precum pietre și minerale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În timp ce unii preferă încă modelele clasice, fie datorită experiențelor pe care le-au avut în acele vremuri, fie prijn faptul că reprezintă punctul de plecare pentru multe alte modele și serii, fiind un fel de partinte al acestora, alții prefare modelele de ultima generație. Toate acestea pot fi găsite printre miile de modele disponibile în magazin iar prin intermediul filtrelor de căutare destul de ușor de utilizat, le putem găsi în doar câteva secunde.

Este bine de reținut că aceste machete nu sunt jucării ci mai exact obiecte de colecție astfel încât este bine să nu fie lăsate acolo unde cei mici le pot lua, le pot distruge sau se pot chiar răni cu ele, multe piese ale acestora fiind metalice. De asemenea, multe modele au uși, portbaje, capote și roți care se pot mișcă și deschide astfel încât să reprezinte copii cât mai exacte ale modelelor originale. Este totuși o activitate pe care o putem întreprinde împreună cu aceștia, ajutându-i să aibă o mai bună coordonare, mai multă răbdare și în același timp, să-și mărească cunoștințele în mai multe domenii, atât în ceea ce privește istoria unui anumit model cât și modul de funcționare și alte detalii interesante.

Având prețuri foarte mici, nu este nevoie să ne limităm la un singur model ci putem chiar să achiziționăm mai multe, parte dintr-o serie sau al unui anumit producător și putem în acest fel să realizăm o colecție cu adevărat impresionantă care să aducă și un omagiu modelelor originale, unele dintre acestea poate deja dispărute.

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close