Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Masini second hand pentru toate bugetele, de la AutoDel

Masini second hand pentru toate bugetele, de la AutoDel

Dacă doar ce ai obținut permisul de conducere sau te gândești să îl obții și mașina lipsește din garajul tău, poți apela la mașinile second hand. Acestea funcționează uneori chiar mai bine decât una nouă și prețul lor este acceptabil. Dotările mașinilor de tip second hand nu sunt neapărat slabe, ci poți cere un autoturism performant tot la mâna a doua.

Masini second hand pentru toate bugetele, de la AutoDel
de Georgiana Adam    |    11 Mai 2021   •   10:49

Ai la dispoziție masini second hand pentru toate bugetele, care pot ajunge la tine acasă în cel mai scurt timp! Achiziționarea unei mașini de care să te folosești în permanență, mai ales la început de drum, nu are nevoie de atât de multe performanțe. Totuși, un autoturism trebuie să funcționeze perfect, chiar dacă este la a doua folosire.

Site-ul autodelrulate.ro poate să îți împlinească visul - acela de a avea mașina dorită la un preț foarte mic!

Caută mașina ideală direct de pe site

Pe prima pagină vei avea posibilitatea de a căuta mașina pe care ți-o dorești, selectând tipul vehiculului, producătorul, limita și începerea anului de fabricație, tipul de combustibil, cât și prețul bugetului stabilit. Firma poate să îți aducă inclusiv o mașină lacomandă dacă nu ai găsit-o în lista respectivă. Trebuie doar să apeși butonul ”comandă maşina” și vei putea avea autoturismul mult dorit chiar la tine acasă.

Specificarea autoturismului pe care dorești să îl cumperi, împreună cu prețul pe care ești dispus să îl plătești va aduce mai aproape de tine mașina mult dorită. AutoDel are posibilitatea de a aduce autoturisme, motociclete sau autoutilitare. Cu alte cuvinte, fie că ai nevoie de o mașină pentru uz personal sau profesional, în ambele cazuri o vei putea primi la adresa specificată.

Site-ul dispune de masini second hand pentru toate bugetele

Selectează prețul în care vrei să te încadrezi pentru achiziționarea mașinii, iar în câteva secunde îți vor fi afișate conform căutărilor tale. În secțiunea de Stoc Extern ai posibilitatea de a verifica disponibilitatea vehiculelor din cele două locații, respectiv Suceava și București. Aici poți căuta autoturisme chiar după tipul de caroserie, tipul de tracțiune și cutia de viteze.

Mașinile pe care firma le pune la dispoziția clienților sunt verificate tehnic și îngrijite din punct de vedere estetic. Se va realiza o testare riguroasă, astfel încât cumpărătorul să nu aibă probleme cu modul de funcționare al autoturismului. Dacă dorești o mașină marca Audi, BMW, Mercedes, Opel, Skoda sau Volkswagen poți selecta doar acest tip, din lista categoriilor de top.

Fiecare vehicul conține toate informațiile necesare pentru a-ți facilita alegerea. Tipul de combustibil, km parcurși, tipul cutiei de viteze, anul și numărul locurilor sunt primele detalii pe care le vezi în ansamblu.

Dacă dorești informații suplimentare sau dorești o listă de mașini second hand pentru toate bugetele, poți contacta echipa prin formularul de contact. Pe site sunt specificate câteva numere de telefon pentru vânzări rulate, la comandă, pentru Hyundai, vânzări de piese, detailing auto sau recepția service-ului. Sunt localizate și showroom-urile din Suceava și București, alături de numărul de telefon la care pot fi contactate.

×
Parteneri
Max Verstappen a câștigat cursa de sprint la Shanghai
x close