Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Nolia Shop recomandă: oja semipermanentӑ, pentru o manichiură mai rezistentă ca oricând

Nolia Shop recomandă: oja semipermanentӑ, pentru o manichiură mai rezistentă ca oricând

Femeile au un etalon al îngrijirii de sine și acesta include negreșit și atenția acordată manichiurii. În mod constant, vizita la salon pentru un retuș al manichiurii le asigură un aspect impecabil.

Nolia Shop recomandă: oja semipermanentӑ, pentru o manichiură mai rezistentă ca oricând
de Georgiana Adam    |    23 Noi 2020   •   15:25

entru că mâinile unei femei sunt la fel de urmărite în mișcări precum orice altă parte a corpului. Sunt expuse, mereu în atenția celor din jur, așadar de la sine înțeles că merită atenție deosebită.

Desigur, investiția în manichiură este un aspect supărător. Există însă alternative, pentru ca rezultatele să fie mai durabile, iar costurile mai avantajoase. Nolia Shop, furnizor de produse profesionale pentru manichiură, recomandă mai degrabă oja semipermanentă în schimbul celei clasice.

Avantajele sunt nu numai despre rezistența stratului color pe unghie

Există tot atât de multe mituri despre manichiură câte unul pentru fiecare femeie. Unele cred că ar trebui să facă pauză de la aplicarea ojei pe unghie, întrucât unghia nu respiră. Altele cred că tocmai oja le face unghia mai fragilă, iar lista poate continua.

De fapt, ceea ce puține știu este că un produs precum oja semipermanenta a fost creat încât să combine avantaje. Un așa zis hibrid între oja clasică și gel, oja semipermanentă vine în primul rând cu o rezistență sporită. O manichiură de acest fel durează câteva săptămâni bune și nu crapă, sare, nu se decojește sau șterge de pe unghie.

În ceea ce privește calitățile unui astfel de produs contează cum este folosit acesta, ce pași sunt respectați. Înainte de aplicare, unghia este pregătită, curățată și cu formă finisată, urmează aplicarea unei baze și cele două straturi de ojă, în funcție și de gradul său de acoperire. După fiecare strat aplicat trebuie folosită lampa UV pentru polimerizare. Aceasta va fixa foarte bine oja pe unghie și o va usca corespunzător și rapid.

La final, unghia este sigilată și capătă luciu cu un strat de finish. Iar când vine vorba de îndepărtare trebuie de asemenea respectate anumite reguli.

Fără acetonă - pila este de preferat

Ironic, însă gândul că pila le va îndepărta oja de pe unghie le face pe unele femei sceptice la calitatea procedurii. Specialiștii spun însă că dacă au fost respectați toți pașii de aplicare a ojei semipermanente atunci cu atât mai indicată este metoda pilirii decât a acetonei.

Acetona nu are acțiune imediată asupra stratului de ojă. Va fi necesar ca fiecare unghie să fie acoperită de dizolvant, cu timp de câteva minute. Există în acest caz un mai mare risc ca unghia să fie deshidratată și să rămână mai fragilă. În schimb, pila este mai eficientă. Nu va fi îndepărtat vreun strat de unghie, ci doar oja și stratul de bază aplicat.

Poate fi manichiura cu ojă semipermanenta realizată acasă?

Da și nu. Da, pentru că aplicarea în sine este destul de facilă și nu, dacă nu sunt toate echipamentele și consumabilele la îndemână, precum la salon - produs de tip top coat și bază, oja semipermanentă de calitate, lampa UV.

Toate produsele de acest gen pot fi achiziționate de la Nolia Shop:

[email protected]

004 0753 504 472

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close