Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Oglinda de baie cu led - iată ce trebuie să știi despre acest model

Oglinda de baie cu led - iată ce trebuie să știi despre acest model

Oglinda îmbină utilitatea cu esteticul și poate oferi un design spectaculos oricărei încăperi din casa ta. Îți dorești să faci o investiție nouă în baie sau pur și simplu nu mai ești mulțumit de claritatea oferită de oglinda ta veche.

Oglinda de baie cu led - iată ce trebuie să știi despre acest model
de Georgiana Adam    |    21 Iun 2022   •   14:24

Află din rândurile de mai jos cum poate un model de oglinda baie cu led să creeze un nou aspect în locuința ta.

De ce să alegi o oglindă baie modernă, cu led?

În primul rând, este esențial să șții că oglinda este considerată ca fiind unul din cele mai importante obiecte din baie. Jumătate din timpul petrecut în această încăpere ți-l petreci la oglindă, fie că te pregătești pentru o nouă zi de muncă sau te aranjezi pentru un eveniment. Dacă îți dorești mai multă lumină în baie sau nu beneficiezi de suficientă lumină naturală, există o soluție foarte potrivită pentru tine: oglinda cu led.

Ce formă poate avea o oglinda cu led?

Oglinda cu led este un produs ce îmbracă diferite forme și se poate adapta cu ușurință pe stilul tău. Indiferent dacă îți dorești un model clasic sau unul extravagant, trebuie să știi că pe piață sunt disponibile oglinzi variate, ce se pliază perfect nevoilor tale.

Întrucât folosești zilnic oglinda, este important să știi că ai următoarele modele la dispoziție: rotunde, ovale, pătrate sau dreptunghiulare:

· oglindă rotundă - este unul din cele mai utilizate modele existente pe piață. Se potrivește în orice tip de baie și o poți monta cu ușurință pe perete prin agățare sau pe un suport;

· oglindă pătrată - dacă îți place să abordezi un stil clasic, atunci această formă este ideală pentru tine;

· oglindă cu dulăpior - este un produs de tipul 2 în 1, care te va ajuta să economisești spațiu. O poți folosi atât într-o baie de mici dimensiuni, cât și într-o baie spațioasă.

Avantajele unei oglinzi cu led

În comparație cu oglinda normală, cea cu led vine la pachet cu o serie de avantaje. Cel mai important face referire la lumina de care ai parte. De exemplu, oglinzile pot fi prevăzute cu sistem extern de iluminat, așa cum sunt spoturile, sau cu lumină integrată. O atenție sporită trebuie să o acorzi tipului de lumină ce îl oferă un astfel de produs.: dacă o lumină albă, puternică, poate fi deranjantă pentru ochi, poți alege în schimbul ei, o lumină caldă și blândă. Mai mult, oglinzile cu led îți permit să reglezi intensitatea luminii: majoritatea oglinzilor cu led au integrate butoane care îți permit să aprinzi sau să stingi lumina așa cum îți dorești. În plus, ledurile nu produc căldură, în comparație cu becurile clasice și au o durată mult mai mare de rezistență pe termen lung.

Alt beneficiu de care trebuie să ții cont în privința oglinzilor cu led este acela că unele modele au și o funcție specială de dezaburire. Astfel, scapi de grija aburului ce se depune pe oglindă atunci când faci baie și nu va mai fi necesar să stai și să ștergi oglinda ca să te poți privi în ea.

Dimensiune

Nu uita să verifici și dimensiunea oglinzii pe care ți-o dorești. Dacă locuiești într-un apartament cu o baie de mici dimensiuni, atunci este indicat să optezi pentru o oglindă mai mică. În schimb, pentru o casă mare cu o baie spațioasă, recomandat este să ai o oglindă cât mai generoasă, dar care să nu depășească limita chiuvetei sau a mobilierului.

Accesează site-ul Lux-sanitary.roși descoperă o gamă variată de produse. Investind într-o oglindă de baie cu led sau intr-o cada freestanding te vei bucura de o gamă largă de avantaje pe termen lung!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: 0760077183

×
Parteneri
Raisa, fetiţa de 2 ani dispărută ieri din fața casei, a fost găsită moartă
x close