Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Părul drept, ca la salon, obținut și acasă cu placa de păr Gina's

Părul drept, ca la salon, obținut și acasă cu placa de păr Gina's

Orice femeie visează la perfecțiune, ca și când aceasta ar fi un țel în viață. Sau cel puțin își doresc să obțină o versiune mai bună a look-ului lor.

Părul drept, ca la salon, obținut și acasă cu placa de păr Gina's
de Georgiana Adam    |    27 Sep 2021   •   11:22

Paradoxal, dorința este mereu aceea de a avea altceva decât natura le-a înzestrat. Iar părul drept se încăpățânează să fie greu de obținut. Un efect de acest gen, așa cum și la salon l-ați obține, vine dacă folosiți placa de îndreptat părul cu aburi de marcă Gina's.

Profesional, ca la salon, dar home use

În ultima vreme femeia modernă și-a îndreptat atenția spre produse de top, profesionale. Are grijă de ea ca la carte, caută ce e mai bun din ce e mai bun disponibil. Nu are neapărat timp să meargă la salon pe cât de des și-ar dori. Dar asta nu înseamnă că trebuie să se priveze de plăcerea de a avea păr perfect întins. O placa de indreptat parul cu aburi ar putea să îi fie de folos.

Gina's este e-shop-ul cu produse profesionale, dar home use, ce le oferă doamnelor și domnișoarelor șansa de a experimenta și acasă noi look-uri. Aparat de întins părul, de creponat, de încrețit părul, uscătoare sunt câteva dintre produsele regăsite aici. Au funcții ce vor optimiza timpul de utilizare al acestora. Practic vor face ca look-ul dorit să fie ușor de obținut și de calitate, ca la salon.

Placa de îndreptat părul cu aburi este versatilă

Femeia trăiește în stări și pe măsură ce fiecare zi vine cu un altfel de mood și cu o altfel de preferință, și-ar dori să aibă mereu la îndemână și tot ce îi trebuie pentru a-și îndeplini dorința. Să poată obține cu același produs și părul drept și bucle drăguțe, este un vis. Ori asta este ceea ce poate realiza cu placa de îndreptat părul cu aburi, disponibilă la Ginas.ro.

Un produs de acest gen este versatil și ușor de folosit. Aici este tot farmecul, că utilizatoarea nu trebuie să se roage la toți zeii pentru a obține o coafură așa cum a visat. Nu își arde degetele din cauza unor temperaturi mari ale plăcii, nu pierde ore în șir în fața oglinzii pentru ca în final să vadă dezastrul cum arată: bucle care se întind în câteva secunde, ca și când nici nu a existat vreun efect de ondulat.

Gina's a lansat așadar un produs mixt, un doi în unu care să le ajute și pe cele mai puțin îndemânatice să se descurce în a-și aranja părul. Asta fie că își doresc părul perfect drept, fie că vor opta pentru ca părul lor rebel să aibă bucle ușoare.

Cu 3 trepte de temperatură, utilizarea unei astfel de plăci va însemna adaptare la tipul de păr. Nu optați pentru o temperatură prea ridicată la un păr fragil. Cu siguranță efectul termic îl va afecta mai mult. La fel de bine, când vorbim despre un fir de păr gros, rebel, tern o temperatură prea mică va fi insuficientă pentru a-l coafa. Setați corect, în funcție de necesitate. Placa de păr cu aburi de la Gina's vine cu tehnologia aburilor, cu efect imediat asupra părului și cu rezistența coafurii, fără însă să deterioreze părul.

Obțineți un look diferit, așa cum ați dorit, prin mânuirea corectă a plăcii. Câteva șuvițe ondulate vă vor pune mai bine chipul în evidență și vor sublinia lungimea părului. Părul drept va avea efect wow, mai ales dacă toată lumea este obișnuită să vă observe cu părul vostru rebel, creț tot timpul.

Vizualizați și comandați rapid această placă de la ginas.ro. Are garanție inclusă și un super preț.

Contact: [email protected]

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close