Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Produse bio și aparate profesionale folosite de către echipa CurățenieOk în procesul de igienizare

Produse bio și aparate profesionale folosite de către echipa CurățenieOk în procesul de igienizare

Dacă vreți să începeți curățenia de primăvară puțin mai devreme decât spune calendarul, atunci nimeni nu vă oprește.

Produse bio și aparate profesionale folosite de către echipa CurățenieOk în procesul de igienizare
de Georgiana Adam    |    26 Ian 2024   •   12:15

Cu cât vă apucați mai devreme, cu atât veți termina în timp util și nu veți avea surprize de niciun fel. Dacă pentru unele suprafețe este necesară o lavetă uscată și o soluție specială, unele suprafețe necesită o îngrijire mai delicată, una în detaliu.

În această categorie intră acel proces de curatare canapele Bucuresti. Aceste suprafețe sunt unele mai sensibile, unele care au nevoie de o îngrijire mai delicată. Sunt printre cele mai folosite piese de mobilier, de aici și nevoia de a le igieniza și de le face să arate bine indiferent de sezon.

CurățenieOk este o firmă specializată de curățenie care vă ajută în curățarea canapelelor la domiciliu, a scaunelor de birou, a saltelelor, dar și a colțarilor. Folosind detergenți bio și produse profesionale, această firmă se ocupă de tot ce înseamnă spălare și igienizare, rezultatul fiind unul spectaculos, pe măsura așteptărilor.

Ce detergenți sunt folosiți pentru o astfel de curățenie?

Curățarea unei canapele la domiciliul clientului este efectuată cu detergenți profesionali de către un personal calificat pentru aceste operațiuni. Spălarea unei canapele sau a unui colțar textil poate dura în jur de 2 ore. Pentru acest tip de procedeu, firma de curățenie trimite către domiciliul clientului agenți de curățenie care vin echipați cu aspiratoare profesionale și consumabile menite să-i ajute să ducă la bun sfârșit o astfel de misiune.

De ce apelarea la o firmă de curățenie profesională?

Pentru că o astfel de firmă va avea grijă de suprafețele pe care le dorești igienizate. Membrii unei echipe de acest fel se vor ocupa de eliminarea microbilor, a bacteriilor și fungilor, vor avea grijă să înlăture părul de animale, dacă dețineți, se vor ocupa și de curățarea în profunzime a petelor vechi și a murdăriei care pot deranja vizual și care nu sunt estetice din mai multe puncte de vedere.

Când vine vorba de curățarea canapelei, aceasta are nevoie de o curățare și de un tratament special prin care fibrele textile pot fi protejate, culorile pot fi reimprospătate și praful foarte fin poate fi eliminat cu ușurință. De asemenea, neutralizarea acarienilor și alergenilor care pot dauna este un pas important pentru menținerea sănătății.

Apelați la CurățenieOk pentru o curățenie…ok și prețuri pe măsură

CurățenieOk oferă o gamă largă de servicii de curățenie pentru diferite situații, printre care curățenie după anumite lucrări de construcție, curățenie doar pentru geamuri sau pentru mochete și curățenie în birouri. În cazul în care vreți să aflați mai multe despre produsele folosite, despre dispozitive sau despre curatat canapele preturi puteți să accesați site-ul oficial curatenieok.com. Prețurile sunt unele accesibile iar firma este una cu experiență în domeniu.

Luați legătura cu personalul și cereți mai multe detalii care vă vor ajuta să vă faceți o părere despre ce înseamnă o curățenie profesională la domiciliu.

Date de contact:

0728 279 994

[email protected]

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close