Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Românii sunt inventivi în pandemie când vor să se logodească

Românii sunt inventivi în pandemie când vor să se logodească

În ciuda faptului că de mai bine de un an suntem în plină pandemie, românii îndrăgostiți nu au putut să mai aștepți și au vrut să facă pasul cel mare.

Românii sunt inventivi în pandemie când vor să se logodească
Sursa foto: freepik.com
de Georgiana Adam    |    13 Apr 2021   •   11:31

După luni de zile de stat în casă cu persoana iubită mulți dintre ei au ajuns inevitabil pe site-urile cu inele de logodnași s-au hotărât să pună poate cea mai importantă întrebare din viața lor: „vrei să fii soția mea?”.

Psihologii spun că această perioadă a avut plusuri și minusuri pentru unele cupluri, dar cel mai bine a fost pentru aceia care au rezistat împreună cu brio și nu și-au dat nici măcar un motiv de ceartă în timpul în care au locuit împreună.

Dar statul împreună non-stop are și dezavantaje, mai ales atunci când ai nevoie de puțină intimitate pentru a căuta un inel de logodnă perfect, unul care să exprime exact ce simți pentru viitoarea soție. Conform datelor furnizate de specialiștii de la Valmand, unii bărbați au căutat să fructifice orice moment în care au rămas singuri și când partenerele lor credeau că se joacă pe telefon, ori că au ședințe lungi pentru muncă, de fapt, ei discutau cu echipa Valmand și încercau să găsească cel mai potrivit inel de logodnă.

Dar partea creativă abia după alegerea inelului vine, moment în care trebuie să îți dai seama cum și unde vei pune marea întrebare. În sufragerie, în bucătărie, în dormitor? Unii îndrăgostiți au putut să amenajeze balconul locuințelor astfel încât să devină un foișor relaxant. Alții au pregătit o cină romantică. Poate cel mai creativ dintre curajoși a fost un tânăr din Cluj care și-a cerut iubita de soție în timpul unei ședințe video online în care era prezentă și aceasta, dar din altă încăpere, fiind amândoi angajați la aceeași firmă. Probabil că surpriza a fost uriașă când tânăra s-a trezit că toți colegii prezenți în ședința online au ridicat câte un carton cu un cuvânt care să formeze propoziția „vrei să fii soția mea?”.

Alți îndrăgostiți și-au exersat talentul culinar în perioada pandemiei astfel încât au putut să-și surprindă jumătatea și cu un inel, dar și cu o cină delicioasă.

E o surpriză minunată faptul că perioada asta a însemnat și o consolidare la nivel emoțional pentru unele cupluri. Timpul petrecut împreună, întreaga experiență și probabil lucrurile noi pe care au fost nevoiți să le facă au reușit să îi facă de nedespărțit. E un lucru senzațional că după pandemie unii vor reîncepe o viață normală alături de o persoană față de care simt cele mai profunde emoții”, ne-au declarat specialiștii Valmand.

Cele mai apreciate inele de logodnă au fost cele cu pietre prețioase, realizate astfel încât să se potrivească cel mai bine cu stilul și personalitatea norocoasei. De asemenea, acesta este și unul dintre primele sfaturi pe care îl dau bijutierii: alegeți un inel care să se potrivească oricând cu fericita logodnică. Cu cât o cunoști mai bine cu atât o să poți să îi oferi o bijuterie exact cum visează.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close