Antena 3 CNN Economic Conținut plătit România reprezentată de 15 firme la târgul internațional de mobilă "imm cologne" din Germania

România reprezentată de 15 firme la târgul internațional de mobilă "imm cologne" din Germania

România participă la ediția de primăvară a celui mai important târg internațional de mobilier din lume, în perioada 4 – 7 iunie 2023, în Germania, la Köln. Evenimentul este organizat de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, în colaborare cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România.

România reprezentată de 15 firme la târgul internațional de mobilă "imm cologne" din Germania
de Georgiana Adam    |    06 Iun 2023   •   14:46

Fiind o prezență constantă la ”imm cologne”, țara noastră este reprezentată anul acesta de 15 de companii românești care și-au expus produsele și colecțiile în cadrul pavilionului național Romanian Furniture – Style, Comfort, Durability: Ardudana, Caro Jibou, Design for Life, Durieux, Ecomatrix, Famos, Larix Mobila, Lemn Prod (XO Interiors), Mobex Furniture, MobilaDalin, Newel Turning, PURE Furniture, STC Invest, Szel-Mob și T.O Wood & Leather.

La târgul ”imm cologne” sunt prezentate tendințele ce vor influența piața de mobilier și decorațiuni interioare în anul ce urmează. Colecțiile propuse de firmele românești la eveniment sunt apreciate pentru varietatea lor și se remarcă atât prin stilul clasic, cât și prin linia modernă abordată, solicitată de piață.

Designerii expun produse tapițate sau din lemn masiv, în special din stejar și rășinoase, cu finisaje deosebite, în diverse culori și modele. Companiile românești oferă o diversitate impresionantă de produse de amenajare interioară, care se pot alinia cu orice gust și preferință.

Designerii de mobilier prezenți la imm cologne au șansa de a-și extinde la nivel european rețeaua de colaboratori, au ocazia să descopere noi tendințe ale pieței și pot identifica preferințele cumpărătorilor din întreaga lume în achiziția pieselor de mobilier și a obiectelor pentru design interior.

Participarea României la unul dintre evenimentele de top din domeniul mobilierului și designului interior oferă avantaje semnificative producătorilor naționali, inclusiv deschiderea către noi parteneriate și posibilități de extindere pe piețele internaționale.

În același timp, sporește recunoașterea produselor românești în afara granițelor țării și întărește încrederea investitorilor străini în calitatea bunurilor fabricate în România.

Totodată, prezența anuală a României la imm cologne consolidează relația comercială dintre România și țara organizatoare, având în vedere că Germania se află pe primul loc în exporturile de mobilă ale României și înregistrează creșteri semnificative în fiecare an.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close