Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Schimbătoare viteze de la auto-shop.ro

Schimbătoare viteze de la auto-shop.ro

Magazinul online cu piese auto auto-shop.ro a devenit din ce în ce mai popular deoarece, este cea mai convenabilă formă de cumpărare de piese pentru mașini. Oferta magazinului online se adresează atât clienților de afaceri, cât și clienților persoane fizice.

Schimbătoare viteze de la auto-shop.ro
de Georgiana Adam    |    18 Feb 2021   •   15:17

Extinderea constantă a sortimentului de piese auto permite extinderea numărului de sortimente, și datorită acestui lucru, la auto-shop.ro vei putea găsi și schimbătoare viteze. Găsirea piesei potrivite nu necesită mult timp și acest lucru se datorează motorului de căutare și a gamei extinse de piese auto.

Avantajul utilizării magazinului online cu piese auto este posibilitatea de a achiziționa schimbătoare de viteză la un preț mai mic decât în ​​magazinele staționare. Magazinul oferă atât piese originale de la producători cunoscuți și cu reputație, precum și înlocuitori mai ieftini de foarte bună calitate de la producători mai puțin cunoscuți, dar la fel de buni. Achiziționarea de  manson pentru schimbătoare de viteză este acoperită de o garanție de 6 luni, ale cărei condiții sunt specificate de producător. Contactul constant al angajaților cu piesele auto le permite acestora să câștige experiență în acest domeniu și, în consecință, să selecteze rapid și cu exactitate piesa potrivită pentru orice vehicul. 

Magazinul online auto-shop.ro - Obiective

Obiectivul primordial al magazinului online auto-shop.ro  este de a fi cel mai bun și profesional în domeniul vânzării de piese auto. Înainte de expediere, schimbătoarele de viteză sunt verificate de angajați pentru a se constata dacă există defecte, iar în cazul pieselor uzate, acestea nu sunt expediate clienților care au comandat. Dacă ai îndoieli atunci când alegi piesele auto potrivite, angajații magazinului online te vor ajuta să identifici și îți vor sugera ce piesă se potrivește unui anumit model de mașină. De asemenea, în gama de schimbătoare de viteză vei putea găsi modele pentru orice tip de mașină, cu până la 5 trepte de viteză + R, cu manșon din materiale de cea mai bună calitate și nucă schimbător din ABS.

Ce înseamnă un schimbător de viteze de înaltă calitate?

Schimbarea eficientă a vitezei nu înseamnă doar o conducere mai rapidă și mai lină, ci și protejarea mecanismului de transmisie. În teorie, toată lumea știe cum să manipuleze schimbătorul de viteză. Cu toate acestea, practica arată că mulți șoferi fac greșeli elementare. Pentru a schimba în mod eficient și în siguranță treapta de viteză de la 1 la 2, de la 3 la 4 și de la 5 la 6, ar trebui să apuci ușor partea superioară a schimbătorului cu mâna îndoită și să faci o mișcare rapidă înapoi. Activitatea trebuie realizată în mod decisiv și cu sensibilitatea adecvată. În această situație, încheietura ar trebui să aibă cel mai mult cuvânt de spus. Un schimbător de viteze bun și de calitate va garanta schimbarea lină și confortabilă a vitezelor. Un schimbător de proastă calitate va determina întărirea încheieturii inutil pentru a aplica o forță  mai mare asupra schimbătorului, prelungind timpul necesar schimbării vitezelor. O piesă auto de bună calitate va necesita o mișcare delicată și în același timp decisive, care va garanta că pârghia va sări rapid în locul dorit.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close