Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Se înmulțumesc cazurile românilor ce se confruntă cu sechestrul auto în Italia - bine de știut

Se înmulțumesc cazurile românilor ce se confruntă cu sechestrul auto în Italia - bine de știut

​​​​​​​Nu mai este o noutate faptul că legea italiană a pus pe jar comunitățile de români.

Se înmulțumesc cazurile românilor ce se confruntă cu sechestrul auto în Italia - bine de știut
de Georgiana Adam    |    08 Ian 2021   •   16:56

Se întâmplă în 2018 când a fost promulgată legea ce interzice celor cu mașini cu numere străine să mai circule pe teritoriul Italiei. A fost aplicată imediat, ceea ce a nu mai permis adaptări și auto-reglementări din partea celor vizați. Dacă ați pățit să primiți amendă, în urma unui filtru de rutină, și să rămâneți și fără mașină, trebuie să știți că există soluții.

Puțini știu sau nu sunt sfătuiți juridic cum trebuie, că plata amenzii în totalitate înseamnă implicit asumarea vinovăției și, în plus, imposibilitatea de a mai continua cu eventuale demersuri legale. Nu veți putea contesta ulterior în fața unui judecător măsurile luate - amenda și sechestrul auto.

Ce puteți face

Un avocat competent vă poate ajuta să depășiți acest moment pe cale juridică. Veți avea nevoie de reprezentare în fața judecătorului, iar toată acțiunea va fi inițiată bineînțeles acolo unde ați fost oprit în trafic și unde ați rămas cu sechestrul auto și amenda primită.

Emilia Kruk, de competență pe drept civil și penal, vă poate ajuta. Grație unor colaborări cu diverse cabinete de avocatură din toată Italia, veți putea beneficia de asistență, consultanță de specialitate și de soluționări avantajoase. Vă poate substitui și prezența fizică, la termen, în instanță.

Legea este una discriminatorie și nedreaptă, spun românii care au pățit să fie opriți în trafic și amendați usturător. Important este că cei care trec prin acest episod să reacționeze, să fie bine sfătuiți juridic vorbind. Sunt șanse ca pe măsură ce numărul mare de contestări care apar, legea să fie reformulată. Așadar, nu vă dați bătuți.

Sfaturi concrete

Legea de acest fel poate afecta atât pe cei care circulă cu mașina proprie, cât și pe conducătorii de tiruri ce transportă marfă. Dacă vi s-a dispus sechestrul administrativ pe mașină, bunurile pe care le transportați pot fi imediat mutate în alt autovehicul, pentru a urma cursul firesc. Țineți, deci, cont de faptul că sechestrul auto nu implică și sechestrul bunurilor deținute în autovehiculul în cauză.

Achitați o parte din amendă, pentru a putea iniția contestația ulterioară. Consultați un avocat competent, pentru ca totul trebuie formulat în limba italiană. În plus, puteți reduce costurile aferente parcării, dacă mutați mașina/tirul de pe domeniul public într-o parcare privată. Din acest moment aveți la dispoziție 60 de zile pentru a soluționa situația vehiculului în cauză.

În loc de concluzie

Nu vă grăbiți să vă hazardați crezând că ceea ce ați pățit este un caz singular sau ar trebui să lăsați lucrurile așa. Amenda poate fi una destul de mare și nedreaptă, iar sechestrul administrativ vă încurcă cu mult planurile.

Puteți solicita ajutor de la Emilia Kruk chiar imediat după ce ați pățit acest lucru. Activează pe tot teritoriul Italiei și prin experiența deținută este o garanție a reușitei de a anula sechestrul și chiar și amenda.

Contact:

40 075 912 8250 | [email protected]

 


 

 

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close