Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Soluția care ajută magazinele online să redevină profitabile prin reducerea celui mai important cost

Soluția care ajută magazinele online să redevină profitabile prin reducerea celui mai important cost

Pandemia a reprezentat un moment de cumpănă pentru multe afaceri, indiferent de domeniul de activitate.

Soluția care ajută magazinele online să redevină profitabile prin reducerea celui mai important cost
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Noi 2022   •   15:21

Între timp, în Oradea, o mică echipă clădea bazele unei platforme de curierat online destinată atât persoanelor fizice, cât și celor juridice. Astfel, oricine poate utiliza serviciile unor companii de curierat consacrate, dar la prețuri substanțial reduse. Expedierea unui colet poate ajunge la un cost redus cu până la 60%.

Inițial, platforma a fost special concepută pentru ca toate comenzile să fie transmise în mod rapid de la client direct către firmele de curierat. De asemenea, întreaga operațiune este efectuată cu eficiență și precizie. Totuși, odată cu izbucnirea conflictului din Ucraina, echipa a dezvoltat soluții prin care afacerile și ONG-urile puteau trimite ajutoare către refugiați. Astfel, curier-online se axează să ajute prin orice metode are la îndemână.

Ce beneficii oferă serviciile de curierat online?

Tarife reduse - Peste 1.500 de afaceri utilizează soluții dedicate, în special magazinele online. De asemenea, peste 20.000 de persoane fizice folosesc lunar platforma publică. Astfel, obține beneficii majore din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere al eficienței. Tarifele oferite sunt reduse cu până la 60% față de prețurile obișnuite, iar serviciile se bazează pe promptitudine și eficiență. Astfel, nu te vei mai confrunta cu problema coletelor întârziate sau care nu ajung deloc la destinație.

Promptitudine - Tehnologia utilizată permite transmiterea în mod sigur și rapid a rambursurilor către expeditori. Mai mult decât atât, clienții au la dispoziție un departament de suport disponibil atât în chatul online, cât și telefonic sau prin e-mail. Conform unui studiu efectuat de curier-online, timpul mediu de așteptare pentru soluționarea unei probleme prin intermediul chatului este de sub 2 minute.

Beneficii pentru persoanele juridice - Nu în ultimul rând, în urma încheierii unui contract, persoanele juridice pot beneficia de zero taxe retur, cât și de zero taxe pe kilometri suplimentari. De asemenea, există o gamă variată de beneficii gratuite oferite în exclusivitate noilor clienți contractuali.

Fie că este vorba despre un magazin online la început de drum sau despre o soluție e-commerce de mare anvergură, unul dintre principalii factori care contribuie la optimizarea profitului este reducerea costurilor de livrare a comenzilor. O reducere de 23% poate crește rentabilitatea unei afaceri online cu până la 58%, în funcție de specificul produselor vândute. Astfel, colaborarea cu o astfel de echipă oferă beneficii atât afacerilor, cât și clienților.

La curier-online, durata medie de implementare a costului redus pentru serviciile firmelor de curierat incluse în ofertă, în cazul clienților contractuali, este de doar o zi. De asemenea, există și soluții ultra rapide care îi oferă acces clientului la tarife reduse la doar două ore de la semnarea contractului. În funcție de nevoile tale, poți opta pentru varianta care ți se potrivește cel mai bine!

Descoperă și tu calitatea serviciilor curier-online și profită de o cu totul altă experiență în expedierea coletelor. Într-o astfel de colaborare nu mai trebuie să-ți faci griji pentru posibilele întârzieri, dar nici pentru stadiul în care coletul tău ajunge la destinatar!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close