Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Summer Sale pe Karine.ro: 30% reducere la gențile din colecția de vară

Summer Sale pe Karine.ro: 30% reducere la gențile din colecția de vară

Vara aceasta se poartă reducerile! Bucură-te de experiența vacanțelor reușite cu cele mai convenabile prețuri! Descoperă catalogul complet de genți și poșete de damă sau genți bărbătești, din piele naturală 100% pe Karine.ro!

Summer Sale pe Karine.ro: 30% reducere la gențile din colecția de vară
de Georgiana Adam    |    20 Iul 2021   •   16:31

Brandul Karine se bucură de o experiență de peste 8 ani în distribuirea genților marca Tuscany Leather în România. Ofertele noastre îți stau la dispoziție.

Printre acestea se numără: genți damă, genți bărbați, borsete bărbați, genți business pentru bărbați și femei, serviete din piele, genți laptop, modele diverse de rucsacuri damă din piele, portofele si genți de voiaj.

Colecția se remarcă prin produse din piele naturală durabilă, design sofisticat pentru toate evenimentele importante din viața ta, culori rafinate si calitate excepțională.

Dacă ești în căutarea unei poșete din piele care să-și mențină aspectul impecabil și să se reziste cât mai mulți ani, vizitează brandurile Lancaster sau Tuscany Leather!

Creația semnată Tuscany Leather este rezultatul a câtorva decenii de activitate în pielărie și tăbăcit. Produsele realizate își păstrează în continuare designul clasic, eleganța atemporală, aspect tipic produselor vintage cu design modern.

Colecțiile de genți și poșetele de damă, sau colecția de genți bărbați sunt confecționate din piele de calitate premium, cu accent pe detalii care fac diferența, cu rol funcțional și care pot fi adaptate în completarea unei ținute de birou, casual sau elegantă.

Gențile Tuscany Leather conferă avantajul materialului din piele naturală care nu se uzează cu trecerea anilor, a numeroaselor buzunare interioare și compartimente, căptușealii de calitate, curelei detașabile, accesoriilor metalice și a săculețului de protecție inclus.

Creațiile Tuscany Leather sunt dedicate stilului tău personal! Experimentează rafinamentul și eleganța la superlativ cu un rucsac damă din piele naturală, gențile tip săculeț cu piciorușe metalice de protecție, gențile clasice din piele neagră și închidere tip Kiss-Lock sau Twist Lock, genți din piele pentru călătorii de afaceri sau scurte vacanțe de weekend, genți office cu captușeală din piele intoarsa și închidere cu buton magnetic și clapă.

Gențile de damă marca Lancaster se deosebesc prin versatilitate. Pielea naturală, dubla închidere cu buton magnetic și clapă, cureaua de umăr detașabilă și ajustabilă, buzunarul cu fermoar pe partea din spate a genții, buzunarele interioare și detaliile aurii sunt câteva dintre caracteristicile esențiale ale unei genți practice, sofisticate și în pas cu tendințele modei.

Modelele de genți Lancaster satisfac chiar și cele mai pretențioase gusturi. Gențile de umăr cu structură rigidă, gențile de piele neagră cu mânere pentru umăr și mână, gențile cu căptușeală din piele întoarsă cu buzunare exterioare în față sau spate sunt câteva din variantele oferite care să îți completeze ținuta office sau casual.

Karine.ro a dat startul campaniei de reduceri estivale pentru genți și poșete! Campania se derulează în limita stocului disponibil până la 31 august. Mai mult, ai livrare și retur gratuite, genti de marcă originale și produse de calitate premium.

×
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close