Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Tot mai multe firme din Cluj-Napoca externalizează serviciile de curățenie către un partener specializat

Tot mai multe firme din Cluj-Napoca externalizează serviciile de curățenie către un partener specializat

Se cunoaște de mulți ani faptul că orașul Cluj-Napoca are una dintre cele mai dinamice economii din România. Centru important de afaceri, Cluj-Napoca oferă un nivel ridicat de trai pentru populație și atrage multe companii de top să investească în zonă.

Tot mai multe firme din Cluj-Napoca externalizează serviciile de curățenie către un partener specializat
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Mar 2022   •   13:30

O informație interesantă a fost publicată anul trecut de experții Băncii Mondiale, în baza unor date culese de Eurostat, care monitorizează toate marile orașe din Uniunea Europeană. Astfel, se pare că orașul Cluj-Napoca se bucură de cea mai rapidă creștere economică din Uniunea Europeană din ultimele două decenii. Din 2000 și până în 2019, PIB-ul Clujului a crescut de 4,5 ori.

Mediul de business din zona Cluj este orientat spre performanță. Inclusiv IMM-urile adoptă modele moderne de afaceri, în stil corporativ, pentru creșterea eficienței. În ultimii ani, tot mai multe firme din Cluj-Napoca externalizează serviciile de curățenie către un partener specializat, o decizie inteligentă la nivel de management al resurselor interne. Aparent o chestiune puțin importantă, curățenia în spații de birouri și orice alte spații de afaceri trebuie realizată în mod obligatoriu la nivel profesional. Nu este vorba doar de imagine, ci de sănătatea angajaților și a colaboratorilor, inclusiv a clienților. Pentru ca toate procesele de business să fie realizate în mod corect, partea de curățenie nu trebuie să fie o piedică, ci să fie realizată foarte eficient.

Spre deosebire de administrarea curățeniei ca departament intern, externalizarea aduce o sumă consistentă de beneficii. În primul rând, se elimină orice grijă legată de acest subiect: prin contract, curățenia trebuie prestată de către partener la un anumit standard. Resurse umane, materiale, echipamente, soluții, management, asigurări de specialitate - totul cade în responsabilitatea firmei de curățenie profesională cu care se va colabora.

"Am ales să ne dedicăm exclusiv pe segmentul B2B pentru a putea satisface complet, la standarde europene de top, curățenia profesională în spații de birouri, spații industriale și orice alte spații de afaceri. Investim permanent în extinderea serviciilor noastre și în digitalizare și ne mărim echipa în mod sustenabil pentru a răspunde cererilor noi din piață", explică reprezentanții Forbec Services, firma curatenie cluj care are în portofoliul său din ce în ce mai mulți clienți, atât din mediul corporate, cât și din sectorul IMM.

Plată în Bitcoin pentru servicii de curățenie profesională în Cluj-Napoca

Cei de la Forbec Services au devenit și mai cunoscuți la nivel național la finalul anului 2021, când au anunțat o premieră aparte: acceptarea de Bitcoin ca variantă de plată a serviciilor de curățenie prestate. Compania a devenit astfel prima firmă de servicii profesionale de curățenie din România care acceptă plata în criptomonede, printr-un sistem care permite, la cerere, emiterea de facturi fiscale pentru clienți.

Important hub IT, considerat chiar un Silicon Valley al Europei de Est, Cluj-Napoca este recunoscut pentru atragerea investițiilor din sfera IT&C. Multe domenii sunt de altfel reprezentate în rândul afacerilor de succes din zona Cluj, iar aceste firme foarte competitive la nivel local, național și chiar internațional apelează în cele mai multe cazuri la servicii de curățenie profesională. Este estimat ca cererea de astfel de servicii curățenie cluj să crească în 2022, mai ales în contextul în care pandemia este ținută sub control, iar firmele au din nou curaj să investească mai accelerat pentru dezvoltare.

De la curățenie de întreținere și până la proiecte speciale de curățenie ocazională, de sezon sau după constructor, Forbec Services oferă servicii curatenie cluj la nivel profesional – servicii personalizate, flexibile, adaptate pentru specificul fiecărui client. Se pune accentul inclusiv pe responsabilitatea socială, prin folosirea de soluții ecologice și echipamente cu un consum redus de resurse.

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close