Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Tu cu ce te deplasezi în weekend?

Tu cu ce te deplasezi în weekend?

Zi de zi suntem constrânși de aceleași rute. De acasă la birou, de acolo pe la câte un supermarket și înapoi acasă. Dar în weekend e timpul nostru. În care ne și odihnim, e drept, dar în care e important să facem și activități plăcute, relaxante.

Tu cu ce te deplasezi în weekend?
de Georgiana Adam    |    01 Apr 2021   •   15:00

Așa că schimbăm rutele și ieșim la plimbare, lăsând mașina în parcare. Și cum am putea să facem lucrurile mai interesante? Cu o bicicletă? Poate. Însă putem găsi mai multe opțiuni, pe care le cumpărăm lejer folosind carduri de cumpărături.

Rolele pot să ți se pară puțin cam copilăroase. Asta până când le probezi și-ți dai seama cât de distractiv este și cât de ușor accelerezi pe ele. Niciodată nu ești prea bătrân pentru o tură pe role. Acestea vin în diverse modele, întrucât este importantă mărimea roților pentru viteză. Cu cât mai mare diametrul acestora, cu atât mai agile.

Skateboard-ul. Această trotinetă fără mâner, cu posibilități infinite de trick-uri. Doar că nu trebuie să fii un mare fan al adrenalinei ca să te dai pe placă. Există soluții mai lejere, precum un cruiser, adică un skate care de obicei e mai mic, și care nu e conceput pentru scheme”, ci pentru plimbări în viteză, de scurtă distanță. Avantajul față de role este că nu trebuie să te descalți pentru a putea să-l folosești. Îl pui pe jos și începi distracția. Necesită un echilibru bun, de aceea începătorii ar trebui să-și ofere timp ca să se acomodeze. Extrem de portabil, poți să-l pui în portbagaj și să-l scoți oricând se ivește ocazia unei plimbări.

Așa cum am menționat în introducere, bicicleta este alegerea clasică . Important e să o găsești pe cea care ți se potrivește. O bicicletă din categoria mountain bike ar fi o alegere destul de bună, deoarece poți să o iei la pădure pentru plimbări mai interesante. Avantajele față de role și skateboard sunt că poți parcurge distanțe mai mari într-un timp mai scurt și nici nu obosești la fel de repede. Dezavantajele sunt greutatea și dimensiunile. Cei mai norocoși sunt cei care stau la curte, întrucât nu trebuie să care pe scări bicicleta ca să se bucure de-o plimbare.

Orice ai alege, e clar că noul produs îți va deveni prieten pe termen lung. Și, ca în cazul oricărei pasiuni, ai să descoperi multe alte accesorii sau elemente vestimentare potrivite pentru respectivul mijloc de transport, care te vor face să te bucuri și mai mult de el. Și ca să cumperi totul fără stres, folosește un card de credit bun, precum CardAvantaj!

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close