Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Un nou magazin online creat exclusiv pentru vânzarea de baterii auto

Un nou magazin online creat exclusiv pentru vânzarea de baterii auto

Știi cât de importantă este bateria auto pentru vehiculul tău.

Un nou magazin online creat exclusiv pentru vânzarea de baterii auto
02 Iun 2022   •   16:23

Pentru că tot se apropie vara, să ne imaginăm cum arată drumul până la mare.

Cu siguranță, totul începe cu așezarea tuturor bagajelor în portbagaj. Cel mai probabil, plecarea va avea loc foarte devreme pentru că nu să prinzi toată aglomerația specifică acestei perioade.

Bun, te întâlnești cu prietenii tăi, dai o cheie și pleci la drum. Fiind încă întuneric, te mai folosești de lumina farurilor pentru a distinge cu exactitate tot ce se află în jurul tău. Doar nu vrei să produci vreun accident.

Drumul va dura eventual câteva ore, așa că este momentul ideal pentru a ne relaxa. Și cum ne relaxam cel mai bine când conducem? Ascultând muzică. Așadar, îți pui playlist-ul preferat și te concentrezi la drum.

Ei bine, toți acești pași, de când pornești mașina și până ajungi la destinație, au legătură cu bateria auto. De exemplu, dacă ai fi avut probleme cu bateria auto, planurile tale ar fi putut avea de suferit, încă de la „prima cheie”.

Așadar, de ce este importantă o baterie auto și de ce este bine să fie de calitate superioară?

După cum am precizat și mai sus, bateria auto este un element cheie în funcționarea corectă a unui autovehicul. Aceasta furnizează putere de aprindere motorului, astfel încât acesta să poată porni și să funcționeze. Totodată, acumulatorul mai este responsabil cu furnizarea de curent electric pentru toate celelalte echipamente electrice ale mașinii.

Este necesar să avem o baterie auto de calitate din mai multe motive. Unul dintre acestea ar fi durata mare de viață pe care produsele de la furnizorii cu renume le au. Spre exemplu, o baterie auto Varta nu doar că durează în medie 5 ani, dar îți oferă și sentimentul de siguranță că mașina va porni, de fiecare dată, la prima cheie. Așadar, teama că bateria ta auto își va lua o pauză în zilele în care ai cea mai mare nevoie de mașină scade.

Principal Auto este magazinul tău ONLINE creat EXCLUSIV pentru vânzarea de baterii auto

Cu cei peste 15 ani de experiență în tot ceea ce privește comercializarea de baterii auto, Principal Auto este primul importator oficial de baterii auto Varta din Cluj Napoca.

Întrucât produsele și serviciile oferite au fost apreciate de peste 10.000 de clienți din toată țara, în special pentru calitatea acestora, Principal Auto și-a completat oferta de baterii auto cu multe alte mărci de renume precum: Moll, Bosch, ROMBAT, MACHT, EXIDE, AcuProfi, ULTRON sau OPTIMA.

Prin urmare, indiferent că ai nevoie de o baterie pentru mașina, camionul, motocicleta sau barca ta, fii sigur că aici vei găsi întreaga gamă de produse de care ai nevoie.

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close