Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Vagabond: de ce brandul a câștigat inimile clienților din întreaga lume

Vagabond: de ce brandul a câștigat inimile clienților din întreaga lume

Vagabond Shoemakers este un brand suedez de pantofi dedicat măiestriei și pasiunii pentru pantofi și accesorii grozave. Fiecare colecție este proiectată cu accent pe calitate durabilă și design de lungă durată.

Vagabond: de ce brandul a câștigat inimile clienților din întreaga lume
de Georgiana Adam    |    27 Mar 2024   •   14:30

Eticheta și-a început viața ca un brand pur de pantofi pentru bărbați, înainte de a pătrunde pe piața de pantofi unisex și pentru femei și și-a extins prezența în toată Europa.

Vagabond Shoemakers se găsește în principal în magazine fizice și magazine online cu mai multe mărci din întreaga lume. FashionUnited a vorbit despre originile Vagabond Shoemakers, despre modul în care brandul combină designul minimalist de înaltă calitate cu procesele de producție durabile și lansarea minicolecției „Atelier by Vagabond”, care se bazează pe arhivele anilor 90.

Se poate sublinia că este, în primul rând, un brand de modă. Toată lumea vorbește despre sustenabilitate și asta este evident incredibil de important, dar chiar se poate sublinia că moda este pasiunea femeilor, deoarece pentru femei, moda este cu adevărat factorul de distracție.

Cizme reciclate la Vagabond

Cizmele brandului suedez sunt fabricate din piele tăbăcită fără crom, care este un produs secundar al industriei cărnii. De asemenea, marca s-a angajat să folosească numai piele de la tăbăcării certificate LWG până în 2022. Vagabond face un alt pas important în reciclare. În acest scop a fost creat programul „Shoe Bring Back”, unde clienții pot aduce înapoi cizmele uzate. În prima jumătate a anului 2020, compania a lansat prima mini colecție în care tălpile noilor cizme au fost realizate din cauciuc reciclat 50% de la modelele vechi. 

Nu vei găsi culori la modă sau tendințe de scurtă durată la Vagabond. Eticheta întruchipează eleganța feminină și o atenție deosebită la detalii pentru fiecare pantof. Pielea netedă, pielea de căprioară și pânza sunt materialele cel mai des folosite, care sunt selectate și prelucrate cu cea mai mare grijă și măiestrie. Alb-negru clasic sunt culorile dominante ale colecțiilor de pantofi de damă, fie că este vorba de adidași, ghete și cizme la modă sau balerini. Cu toate acestea, pantofii de damă Vagabond sunt orice altceva, dar nu monotoni. Pantofii de damă Vagabond sunt preferați pentru o mare varietate de ocazii.

Vagabond oferă ținutelor feminine acel ceva

Frumusețea pantofilor de înaltă calitate, de inspirație clasică, constă în faptul că îți completează întotdeauna aspectul individual într-un mod diferit, indiferent dacă ești în oraș cu cel mai bun prieten, la serviciu, la birou sau la plimbare. O pereche de balerini din piele întoarsă moale sau pantofii eleganţi cu barete în culori subtile, nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Poți găsi modele de încălțăminte Vagabond atemporale și pot fi combinate aproape universal. Poți pune accente cu modelele mai atrăgătoare, cum ar fi pantofii din piele lăcuită, mocasini marcanți sau botine cu imprimeu animal.

Indiferent de stilul tău și de ocazia actuală, pantofii de damă Vagabond sunt întotdeauna o declarație la modă și un angajament față de designul modern. Dacă ești în căutarea de încălțăminte robustă pe care să o porți zi cu zi sau pentru petrecerea timpului liber, alege Vagabond, deoarece lasă o impresie de femeie modernă și care apreciază calitatea.  

De ani de zile, pantofii Vagabond au fost considerați alegerea ideală pentru a exprima atitudinea liberă și lejeră față de viață și pentru confortul precis al pantofilor de înaltă calitate în orice situație.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close