Antena 3 CNN Economic Irinel Scrioşteanu: ”S-a aşternut primul strat de asfalt pe un sector din lotul 3 Sud de la Autostrada Bucureștiului A0”

Irinel Scrioşteanu: ”S-a aşternut primul strat de asfalt pe un sector din lotul 3 Sud de la Autostrada Bucureștiului A0”

Secretarul de stat în Transporturi Irinel Ionel Scrioșteanu a anunțat că pe șantierul lotului 3 Sud al Autostrăzii Bucureștiului (A0) se așterne primul strat de asfalt pe un sector al acestui lot.

Irinel Scrioşteanu: ”S-a aşternut primul strat de asfalt pe un sector din lotul 3 Sud de la Autostrada Bucureștiului A0”
Sursa foto: Facebook - Irinel Scriosteanu
de Milena Niță    |    28 Dec 2023   •   10:42

Acesta a atras din nou atenția constructorului grec că anul viitor trebuie finalizat acest contract, fie cu darea în trafic a celor 18 kilometri, fie cu reziliere.

"Primul camion de asfalt pe lotul 3 al Autostrăzii Bucureştiului, A0

Pe șantierul Lotului 3 Sud al Autostrăzii Bucureştiului, A0 a ajuns primul camion de asfalt, iar, în acest moment, se așterne primul strat de asfalt pe un sector al acestui lot.

- au fost realizate porțiunile experimentale de asfalt

- a început așternerea stratului de asfalt AB 22,4, 12 cm grosime pe sectoarele cu BSC executat

- au fost montate aparatele de reazem la pasajul peste Autostrada București - Pitești A1, aferent nodului rutier dintre A0 și A1

- constructorul execută lucrări atât la corpul autostrăzii, cât și la structuri

Ritmul pe acest șantier este încă slab, chiar dacă în ultima perioadă a fost observată o mobilizare ușor îmbunătățită din partea constructorului, care sper să fie ca urmare a conștientizării faptului că este absolut necesar ca acest lot să fie dat în trafic anul viitor.

Am mai spus și repet faptul că acest lot este cel mai important dintre loturile de autostradă pe care trebuie să le dam în trafic în 2024, iar acest contract va fi încheiat anul viitor, fie cu darea în trafic a celor 18 km, fie cu reziliere, penalități și certificat negativ. 

Astfel, vom depune toate eforturile ca Lotul 3 Sud să fie deschis circulației, dar în aceeași măsură vom susține și rezilierea contractului, dacă într-un timp optim nu va fi mobilizarea necesară pentru finalizarea acestor lucrări anul viitor", a scris Irinel Scrioşteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, pe pagina de Facebook.

?????? ?????? ?? ?????? ?? ????? ? ?? ??????????? ????????????? #?? Pe șantierul ??????? ? ??? al ??????????? ????????????? #?? a ajuns primul camion de asfalt, iar, în acest moment, se așterne primul strat de asfalt pe un sector al acestui lot. ✅️ au fost realizate porțiunile experimentale de asfalt ✅️ a început așternerea stratului de asfalt AB 22,4, 12 cm grosime pe sectoarele cu BSC executat ✅️ au fost montate aparatele de reazem la pasajul peste Autostrada București - Pitești #A1, aferent nodului rutier dintre A0 și A1 ✅️ constructorul execută lucrări atât la corpul autostrăzii, cât și la structuri Ritmul pe acest șantier este încă slab, chiar dacă în ultima perioadă a fost observată o mobilizare ușor îmbunătățită din partea constructorului, care sper să fie ca urmare a conștientizării faptului că este absolut necesar ca acest lot să fie dat în trafic anul viitor. Am mai spus și repet faptul că acest lot este cel mai important dintre loturile de autostradă pe care trebuie să le dam în trafic în 2024, iar acest contract va fi încheiat anul viitor, fie cu darea în trafic a celor 18 km, fie cu reziliere, penalități și certificat negativ. Astfel, vom depune toate eforturile ca Lotul 3 Sud să fie deschis circulației, dar în aceeași măsură vom susține și rezilierea contractului, dacă într-un timp optim nu va fi mobilizarea necesară pentru finalizarea acestor lucrări anul viitor. ?? ???, ???????, ??? ?? ?? ?????! ?? _____________ #A0Sud #A0 #lot3Sud #Bragadiru #Cornetu #Ciorogarla #DragomirestiVale #Domnesti #AutostradaA0 #Ilfov #București #AutostradaBucurestiului #infrastructuraIlfov #Ilfovulincaresepoate #DezvoltamIlfov #DezvoltamRomania #HaiRomaniaHaiCaSePoate

Publicată de Irinel Ionel Scriosteanu pe Miercuri, 27 decembrie 2023

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close